Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: F-4E | |
Yazar | Mesaj |
sniper
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
Konu: F-4E Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 05:15 |
Yine bir yurt dışı etkinliğinde THKv uçağı, güzel görünüyor
F-4E |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 07:53 |
Amca güzel yapmış modeli.Gerçi model biraz detaysız sanırım.Bir de bir hata sanırım tam bilmiyorum ama kanatlardaki forslardan biri kanadın altında olacaktı:)
Biraz model polemiğine girmiş gibi olduk:) Ancak en güzeli ülkemiz uçaklarının da yabancılar tarafından modellernmesi gurur verici bir şey... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 10:56 |
Orjinalini yazan: pilotcuk
Gerçi model biraz detaysız sanırım.Bir de bir hata sanırım tam bilmiyorum ama kanatlardaki forslardan biri kanadın altında olacaktı:) Evet, sağ kanattaki fors yanlış ama birtakım başka ilginçliklerde var makette. Bu arada sanırım maket 32 Tamiya. |
|
onurku
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 21:05 |
Modeli tam bilmiyorum ama bu decal seti Cam Decal'in çıkarttığı bir set. Fakat kaplan figürü yanlış. Bize Amerika'dan gelen uçaklarda vardı bu kaplan kafası. Decal seti ise 1/48 ölçek olarak hazırlanmış. Bu setten aldım da gaza gelip iki gündür araştırıyorum. Biraz hüsrana uğradım. Fotoları aşağıda.
Saygılarımla |
|
sniper
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 23:44 |
Hazır konu açmışken burdan devam edeyim. Tigermeet teki herkesin önünde fotoğraf çektirdiği Mirage 2000, adamlar bunu da yapmış.
Mirage 2000 |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |