Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: BMW Alpina B6 GT | |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 20:27 |
Bu sefer olacak galiba...:)
|
|
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2006 Saat 05:55 |
Orjinalini yazan: neutro
Orjinalini yazan: seth
Orjinalini yazan: Emroglan
Pistoleniz varsa, Testors'un "Sealer for Metalizer" ürünü var. Emre'nin dediği doğru olabilir ama denemedim hiç.Ama kullandığım boyanın kutusunda hiçbir şekilde vernik uygulamayın diyor. Malzeme budur. Ankara'da bulmak zor olmasa gerek.Kolay gelsin..... teşekkür ederim bu haftasonu gezip arııcam. bu arada beyazda tek renk olarak yakışabilirmiş aslında Bu boyalar Ankara'da Praktikerde var. Orjinalini yazan: ozgurcura
evet kullanmış olduum sprey bu. egzozlarda çok hoş sonuç veriyor Bu da Ankara'da OfficeStore da var. Ben bu DupliColor'un verniğini kullanıyorum, bence başarılı. yazıların üstünden biraz geçmiş ama kusura bakmayın yeni gördüm:) herkese iyi modeller... |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2006 Saat 18:33 |
Öndeki böbrek logo pek hoşuma gitmedi.Bende şöyle bir çözüm yoluna gittim.
Elimde atıl bulunan M3 kupasından aldım.Böylesi daha iyi oldu.Akşam macunlandı ve zımparayı bekliyor.Gerekli işlem yapıldıktan sonra yeniden boyanacak..... Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2006 Saat 21:50 |
Böbrek nakli haa :D güzel olmuş.
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 20:41 |
Nette yaptığım araştırmada BMW M3 GTR modelinde ve yapmaya çalıştığım modelde %90 bu kanat kullanılıyor.Yapımıda çok kolay olacak bir şekil.
Ama şu kanat daha çok hoşuma gitti.Bu vatandaş kendi M3 ünü oyundaki modele benzer bir şekilde boyamış ve kullandığı kanat oyundakinden daha güzel ve yapımı biraz uğraştıracak bir kanat.Bunun olurluğuna bir bakacağım.Eğer becerebilirsem bunu kullanırım.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 09/07/2006 Saat 19:09 |
e hadi döktür artık ne o evlendinmi yoksaa
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 10/07/2006 Saat 19:18 |
Pişmiş aşa su katmak gibi olacak ama başladığımdan beri yapsam mı acaba diye düşündüğüm şeyleri yapmaya karar verdim.
Kaputun kesimi sırasında hem boyaya zarar vermemek için hem de bana yol göstermesi için kesilecek kısımları maske bandında boşaltıp kaputa yapıştırdım. Aynı şekilde yanlardaki ıvır zıvırlar için maske bandı hazırladım. Kesim işlerini bu akşam yaparım sorun olmazsa.... Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 10/07/2006 Saat 19:20 |
Orjinalini yazan: çevikbir
e hadi döktür artık ne o evlendinmi yoksaa Tarık bunu anlamadım.Yavaş ilerlediği için söylüyorsan doğrudur.Hesapta olmayan problemler ve birden fazla modelle ilgileneince haliyle yavaş oluyor.Asıl seni görelim.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 10/07/2006 Saat 19:59 |
...
Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 18:35 |
Dün fazla çalışamadım ama hava girişlerini açtım.
Maket bıçağının ucunu bir güzel ısıtıp sınırlara mümkün olduğunca fazla yaklaşmadan yavaş yavaş kestim.Kokusu pek güzel olmuyor bu işlemin ama sonuca ulaşmak kolay oluyor.Şimdiki aşama kesilen yerleri bir güzel törpülemek olacak.Bu işlem için bayanların kullandığı ve asla bizlerle paylaşmak istemeyecekleri tırnak törpülerini kullanıyorum.Herkese de tavsiye ederim.O kadar çok işe yarıyor ki..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
çevikbir
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 21:05 |
e hadi döktür artık ne o evlendinmi yoksaa Tarık bunu anlamadım.Yavaş ilerlediği için söylüyorsan doğrudur.Hesapta olmayan problemler ve birden fazla modelle ilgileneince haliyle yavaş oluyor.Asıl seni görelim.... benim söylemek istediğim sanki yeni evlenip bu işi bırkmak istemezcesine hızlanman dı... emin ol evlenince performans %60 a kadar düşüyor... bekarlığın tadını çıkar... |
|
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 21:09 |
benim söylemek istediğim sanki yeni evlenip bu işi bırkmak istemezcesine hızlanman dı... emin ol evlenince performans %60 a kadar düşüyor... bekarlığın tadını çıkar... Bak bunu sevdim.Görücez bakalım.Umarım evlenince dediğin gibi olmaz.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
çevikbir
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 22:18 |
evlendikten sonra kaybadilen ve kazanç dengesi başka bir topic konusu...aslında bir off topic açalımda genel duruma şöyle bir bakalım..
|
|
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 22:51 |
Maket bıçağının ucunu bir güzel ısıtıp sınırlara mümkün olduğunca fazla yaklaşmadan yavaş yavaş kestim... Hehh şimdi tam ameliyata benzedi :D Bir dağlamadığın kalmıştı maketi o da oldu tam oldu :))) Orjinalini yazan: seth
Şimdiki aşama kesilen yerleri bir güzel törpülemek olacak.Bu işlem için bayanların kullandığı ve asla bizlerle paylaşmak istemeyecekleri tırnak törpülerini kullanıyorum.Herkese de tavsiye ederim.O kadar çok işe yarıyor ki..... Evet bende ablamınkine el koydum :D |
|
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 23:19 |
Nesimi abi kolay gelsin.Güzel bir modifiye olacak sanki.Birde ilk kat attığın boya bir daha atılıcak sanki.Abi madem modifiye işine tam girdin.Bir önerim olacak. sen bilirsin yine de ama bu arabaya lastikerin bulunduğu kısma hafif body kit tarzı bir şeyler düşün derim.Sadece o tekerlerin üstündeki şişkinlikleri biraz daha arttır bence.Kolay bir iş değil tabi ama:DBir de abi açtğın deliklere ızgara tarzı bir şey yapıcaksın geliba.Izgara için ne kullanacaksın onu çok merak ettim.Bu arada araç bitince cillop gibi olacak.kolay gelsin...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 23:36 |
Melihcim ilk resimde nasıl birşey olacağı fikir verebilir zaten.Öncelikle kaportanın altına benim enzodan kalan meshler gelecek.Onun üzerinde ????nasıl anlatacağımı bile bulamadım. Carbon parçaları 0.13 mm. plastik levhadan yapacağım.Yanlardaki girişler hala muamma.Buluruz mutlak bişeyler.
Dün yine misafir nedeniyle bi şey yapamamıştım.Bu akşam şekil ortaya çıkacak.Yarın neler olacağını hep beraber görebiliriz...... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
shaw
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 23:45 |
Orjinalini yazan: pilotcuk
...Bir de abi açtğın deliklere ızgara tarzı bir şey yapıcaksın geliba.Izgara için ne kullanacaksın onu çok merak ettim... Izgara için hani sebze vb. şeyleri tüplü ocaklarda közlemek için kullanılan ızgaralar var, migroslarda hatta pazarda bile bulabilirsin, eğer Enzo' nun mesh grilli yetmezse ızgaralarının boyutları açısından kullanıma uygun olabilir. Kolay gele... :D |
|
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 20:54 |
Bu model yavaşladı bugünlerde nedense.Ferrari önümüzdeki günlerde bekleme moduna geçecek o zaman bununla ilgilenebileceğim. Ön kaputun rötuşlarını yaptım.Tahmin ettiğim gibi beyaz boya çok kirlendi.Bende kaputu biraz temizlensin diye banyoya gönderdim.Hidroliği çok sevdi bu plastikler.
Tekrar boyadıktan sonra ızgaraları yapmaya başlayacağım. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |