Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Bu zımbırtıların adı nedir? | |
Yazar | Mesaj |
U-2
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: Bu zımbırtıların adı nedir? Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 23:05 |
Arkadaşlar resimdeki sarkık duran zımbırtıların adı nedir? Academy merkava III yapıyorum fakat bunları takarken biraz zarar gördüler internetden hazırları var mı diye araştıracağım fakat adlarını bilmiyorum,yada daha önce bu maketi yapan arkadaşlar montajını nasıl yaptıklarına dair ipucu verebilirlermi? |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 09/07/2006 Saat 08:05 |
Zincir:)
Sokak savaşı deneyimleri sonucunda IDF tankların kule govde baglantılarından yedikleri roketlerin icerdeki askerlere (merkava arka kısmında bir araba asker taşır ya) zarar verdiğini keşfedip pratik bir çözümle olaya yaklaşmış, taretin dış çeperine ucunda ağırlık bulunan zincirler takıp dısardan gelen roketlerin orda patlamasını saglamaktadır. Konuyla ilgili detay setlerinden biri AEFDesign da bulunuyor. KI-611 "Ball and Chain" set for Academy Merkava MK-II Includes ball and chain, ,50 cal machine gun and mount, detailed ammo cans for commanders, loaders and .50 cal weapon, 5 IDF plastic jerry cans, 5 each 7.62 and .50 cal ammo cans, PRC-75 in rack and two pages of color photos of actual vehicle. $12.00 Link |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
U-2
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 09/07/2006 Saat 09:11 |
Teşekkürler,çok güzel bir site
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |