Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: porsche 944 Turbo Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sıpa
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 114
Alıntı sıpa Cevaplabullet Konu: porsche 944 Turbo
    Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 16:34
Selamlar, fazla vaktim olmadığı için biraz aceleye gelmiş bir maket. Fakat genel görüntüsünden gayet memnunum.Ölçek 1/24 üretici firma Revell. Genelde kolay bir kitti hatta ilk başladığımda 1 günde biter demiştim fakat motoru zor geldi ve bir ara sinirden arabayı duvara fırlattım...Neyseki hiç bir önemli parça kırılmadı , sakinleşip dağılan motoru geri topladım (fakat bazı borular vs kayboldu tabii...) Sinir olmamın nedeni gayet hoş bir şekilde kite lastik borular koymuşlar motora takılması için fakat gelin görün ki borular biraz sert olduklarından motoru dağıtıp durdular, yani boruyu eğerken bir parça mutlaka yerinden çıkıyordu...vakitsizliğin yarattığı stres de eklenince, biras sinir oldum.
Vaktim kısıtlı olduğundan dolayı arabaya astar boyası atmadım, bittikten sonra vernik de atmadım, herhangi bir eskitme de yapmadım, hatta arka stopların siyahla lastiklerini boyuyordum o işi de bıraktım, (yapıştırmadım arka stopları vaktim olunca elden geçireceğim)...

http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
IP
roadrunner
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 505
Alıntı roadrunner Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 17:53
vahşi modelci :P elinize sağlık bence olanlara rağmen çok güzel gözüküyor...renk gerçek rengi gibi olmuş tam...verniğede gerek kalmamış renk nedir? bir de farlar kapanabiliyormu? en sevdiğim porsche lardandır bu model...
Long Live Rock & Roll
IP
seth
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 608
Alıntı seth Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 18:12
Çok güzel bir model.Bu kit için biraz problemlidir deniyordu ama sadece motor aksamındaymış demekki.Renk çok güzel.Üzerinde decal olmadığı içinde verniğe ihtiyaç yok.Elinize sağlık....
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com
IP
sıpa
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı sıpa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 18:16
Beğendiğinize sevindim.Renk tamiya ts serisi light gun metal (numarasını unuttum ). Farlar da kapanabiliyor, kitin lastik boruları dışında problemi pek yoktu...Arka stoplarda da belki problem çıkabilir (daha yapıştırmadım ama sanki tam simetrik olmaları zor gibi gözüktü bana )
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
IP
obican
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 23
Alıntı obican Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/07/2006 Saat 02:26
TS-42
aynı spreyi aldım ancak henüz kullanmadım. güzel renkmiş. en sevdiğim porschelerden biridir, güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide