Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: NOS | |
Yazar | Mesaj |
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Konu: NOS Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 18:10 |
selamlar
kuzenim ile girdiğim skyline çalışmasında NOS istedik. 1/24 NOS'un kolay kolay bulunamayacağını anlayınca kendi nosumuzu kendimiz yapmaya karar verdik. elimdeki iskelelere baktım ve 1/48 apache longbow'a ait bir hellfire ın biraz da olsa NOS tüpüne benzetebileceğime karar verdim. Tüpün ağızına wirbelwind'in şnorkelini koyarak tamamladım. sonra muhtelif kitlerin decalleri ile süsleyerek aşağıdaki parçayı ürettim. umarım başarılı olmuştur. :D |
|
SweetChild
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 18:31 |
Gayet güzel olmuş.Diğer maket parçalarını kullanmak iyi fikir zaten.Yeniden üretim yapmaktan daha kolay olur.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Arvid
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 21:53 |
nos fujimi veya aoshimada var:)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |