![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Ercüment, DVD'yi daha bilgisayarda deneyemedim. Ama halledicem, sana da teşekkürler.
Ölçekler şöyle: f-16:32 F-4:32 AH-1W:35 Rafale :48 Su-27:48 Nozzle:48 f-16 Canopy:32 F-1:48 Basmak için www.corel.com'dan paint shop pro'nun 30 günlük deneme sürümünü indirirseniz daha iyi olur. (.pspimage uzantılılar orijinalleridir.) Basarken ölçeği %100 olarak verin. Beyaz layerlarına dikkat (Beyaz olması gereken yerler ayrı bir layerda siyah ile çizilmiştir.) Landscape, portrait vs yaparsanız duruma göre kullandığınız program kağıda oturtmaya çalışıyor, o yüzden ölçekler tutmuyor olabilir. Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
![]() F-15C RSAF (1:32) Yeşillerin tonunu tutturmak için printer'ınıza göre biraz kurcalamak gerekebilir. (Türbe yeşili olacak :) ) |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KaanX
AH-1W:32 italeri ah-1w 1:35 ölçek değilmiydi?yoksa kasıtlımı 32 yazdınız.bi yanlışlık olmasın diye söyleyim dedim. Evet 35 olacak doğrusu-Kaan Düzenleyen KaanX |
|
![]() |
|
ozgun
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/04/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan beye çok teşekkür ederiz. Artık 1/32 ölçek tamiya THK f4e maketimi tamamlayabilirim. Çalışmalarım yakında sizlerle de paylaşacağım.
|
|
ozgun
|
|
![]() |
|
ulubilge
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
48 ölçek Su - 27 için çok teşekkürler .
|
|
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
|
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan bey elinize saglik.
Düzenleyen VoGi - 25/11/2007 Saat 18:57 |
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan bey acaba Aim-120, Aim-9, Aim-7 decal çizimleride varmı elinizde? Varsa verdikleriniz kadar makbule geçer :)
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
mk_ozkir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan hocam çok sağolun
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Kaan bey acaba Aim-120, Aim-9, Aim-7 decal çizimleride varmı elinizde? Varsa verdikleriniz kadar makbule geçer :) 9 ve 7 var, ama Twobobs'tan kopya olduğu için koymadım :) Gerçi onlar için twobobs'tan orijinal dekal almayı tavsiğye ederim. (Kalite farkı açısından). Gene de bir ara gönderirim. |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
türkmodeler
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
e?er bunlar basylmamy?sa basmaya izin varmy kaan abi zaten yakynda f-16 filo armalaryny basyyoruz
|
|
sen yenisin dediler bana ek sefer verdiler
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Her türlü kullanabilirsiniz. Basyp satabilirsiniz de isterseniz.
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
merhabalar.
f-16 linki kyryk. acaba diyorum bi defa daha koysanyz :) ?imdiden te?ekkürler. |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan Bey,
Dekal çizimlerinizi payla?ty?ynyz için çok te?ekkür ederim. Ancak 1/32 F-16 dekalleriniz Rapidshare sitesinde görünmüyor,ya sitede bir sorun var ya da benim bilgisayarymda bir sorun var , müsait bir zamanynyzda ilgilenebilirseniz çok müte?ekkir olurum. Çaly?malarynyzda ba?arylar dilerim. |
|
![]() |
|
aga77
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
ilk sayfadaki rapidshare linkleri ölümü benmi cekemedim acaba??
|
|
![]() |
|
Terminatör
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan'cym tüm çizimler için bende te?ekkür ederim çok makbule geçti yalnyz bende ilk sayfadakileri rapidshare linkleri indiremiyorum bir sorun var galiba hep file not faund çykyyor ilgilenirsen memnun oluruz. Saygylarymla....)))))
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
9 ay sonra ortada bir?eyler olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |