Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Verlindeni nereden alabilirim? | |
Yazar | Mesaj |
DaddyCool
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Konu: Verlindeni nereden alabilirim? Gönderim Zamanı: 24/06/2006 Saat 23:38 |
Arkadaşlar,
ben Verlinden'in 120 mm ölçeğinde figürler için bazı aksesuarlarını almak isterdim. Resmi sitesinde baktım, ordan direkt sipariş etme şansımız yok. Sadece temsilcilerinin koordinatları var. Türkiye'de de resmi temsilcisi yok galiba. En yakını da Yunanistan'da. Şunu sormak istiyordum: internette bunları alabileceğim tanıdığınız ve güvendiğiniz bir yer var mı? Ya da Türkiye'de, Verlinden'in ürünlerini satan bir yer var mı? Yardımlarınız için önceden teşekkür ediyorum. |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 25/06/2006 Saat 21:57 |
Bir kısım verlinden ürünler Kızıltoprak Hobby Market te mevcut, Atlantis Model'e de sormakta fayda olabilir. Hobbytime da var mı bilmiyorum, oraya da bir sorun.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
zwan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Gönderim Zamanı: 26/06/2006 Saat 17:54 |
Benim alışveriş yaptığım ve en geç 10 gün içinde adrese teslim firma adresi aşağıdadır.
http://www.historexagents.com/ |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |