![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
neutro
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/06/2006 Saat 18:59 |
bu da keyifle yaptıgım maketlerimden biri. japonların yaptıgı en estetik otomobillerden biri bence. Kit tamiya 1/24, fakat sizinde rahatlıkla görebileceginiz gibi kaputla gövde arasında renk farkı var.O beceriksizligimden birasda acele etmemden kaynaklandı.gövdeye boya attıktan sonra kaputu unuttugumu farkettim:( sonuc ortada gerçi kaput saydamdı onun da etkisi var renk farkı oluşmasında.kaputa 4kat sprey atmama ragmen(içten 1kez-dıştan 3kez olmak üzere) bi türlü tonu tutturamadım.ama ona ragmen cok keyif aldım geçen sene yaptıgım bi makettir kendisi halada baka baka göz zevkimi tatmin ediyorum.sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen neutro |
|
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
oluş olmuş :))) kırmızı kırmızı güzel olmuş ;)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Üstüncana katılıyorum.Çok şık temiz bir model olmuş.Kaputta da o kadar renk farkı yok bence aşırı derecede.Ellerinize sağlık.Modellerinizin devamını bekliyoruz...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir model olmuş.Diğer araçlarda da dikkat ettim.Boya işçiliğiniz çok iyi.Tebrikler.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
bu arabayı kırmızıdan başka bir renk görmedim zaten=) bence çirkin bi araba ama zevk tabi.elinize sağlık çok temiz gözüküyor kaput da çok göze batmıyor...
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
neutro
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim yorumlarınız için.calışmalara devam:)
|
|
|
|
![]() |
|
ozgurcura
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/06/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
aynı kaput macerası benim de başıma gelmişti coupe versiyonunda
ben de mat siyaha boyadım(araç sarı idi yakıştır:)) bu arada ne mantıkla şeffaf parçadan yapıolar kaputu ben annayamadım... |
|
![]() |
|
neutro
![]() ![]() ![]() |
mat siyahla iyi kurtarmıssın, turbolu bi arabaya da gitmiştir tabii;) kitin içine normal kaputuda koysalar yanında 2parça hem seffaf hem normal dileyen dilediğini kullanır aslında.buradan tamiya yetkililerine sesleniyorum biz yandık başkaları yanmasın:D
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |