![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/06/2006 Saat 19:41 |
Buyrun. Şimdiye kadar yaptığım bütün dekal çizimlerini buraya koyuyorum. İsteyen istediği gibi kullanabilir(isteyen basıp parayla da satabilir, hatta iyi olur biri yaparsa, benim basacak vaktim yok).
Not : Çizimler Paint Shop pro ile çizilmiş vektörel formattadır, ayrıca rar dosyasının içinde diğer programlara transfer etmek için tiff,eps ve emf olarak ta vardır. ![]() ![]() f-16 block 40 ![]() ![]() Su-27 Ukrayna (mavi 56) ![]() ![]() F-16 C/D ve F-14 B/D için nozzle şeyleri Duruma göre çizimler üzerinde ufak oynamalar gerekebilir, artık o kadarını da yapıverin. :) Diğerleri evdeki bilgisayarımda, onları da toparlar toparlamaz buraya koyacağım. (f-4, AH-1W, RafaleC,F-16 kanopi bantları, Harrier GR7, F-15 Suudi vs) Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Eh..bundan sonra artık verilmedi,edilmedi denmez...
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan bey yapılabileceğin maksimumunu yapmış. Artık decal bulamıyoruz serzenişleri son bulur umarım.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan bey bu dekal çizimleri için çok teşekkür ediyoruz.Artık yapmayanlar utansın:D
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
ogunkunt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan Bey,
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.Sizin sayenizde artık türk uçakları yapmak daha kolay olacak gibi.Merakla diğer dosyalarıda bekliyoruz. Saygılar Ogün |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Pilotçuk, benden 48 ölçek f-4 dekali istemiştin, biraz önce dekal cd'lerini karıştırırken çekmecenin derinliklerinde 2-3 tane buldum.
Bunları isteyene verebilirim, ancak bir tek şartım var, önce maket yapılıp, boyası atılıp dekal aşamasına gelecek :) Bu teklif herkes için geçerlidir. Yarın f-4'ün çizimi ile beraber jpg olarak dekalin boyama kılavuzunu da yollayacağım. Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan abi hiç şüphen olmasın ki Türk F-4 yapacağım.Şu anda macunu bitmiş hazır, maskelenmiş, Boyamaya hazır bir F-4 üm var.Airbrushım olmadığı için temmuz sonuna kadar bekleyecek.Dekalleriniz sayesinde güzel bir Türk uçağı olacak inşallah.Dekalleri bu arada inceledim ve ellerinize sağlık diyorum.Paylaşımınız için teşekkürler.Bu arada bir tane de F-16 mı alsam ki 48 lik:D
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan bey, bu decal mevzusunda size borçlu biri olarak sıradaki bütün projeleri arkaya atıp sizin yolladığınız decaller ile F-4'ü bitireceğim. Umarım 1 ayya kadar bitmiş olurum. Tekrar herşey için çok teşekkürler.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan Bey,
dekaller için çok teşekkürler. özellikle nozzle şeyleri çok hoşuma gitti. Gelecek dosyaları merakla bekliyorum. Emeğinizi bizlerle paylaştığınız için tekrar tekrar teşekkürler. Düzenleyen shaw |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan Bey teşekkür yeterli olmaz sanırım.Bu paylaşıma ne denir bilmiyorum.Özellikle SU-27 çok hoşuma gitti....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
engin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/12/2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Kaan,
uzun zamandır uçak yapmamama rağmen,decallerin kalitesi beni bile cezbetti.F-16 decallerini hemen indirdim. ellerine sağlık ve paylaşım için teşekkürler... |
|
![]() |
|
puxavida
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba,
1/32 ve 1/48 ölçek için tiff uzantılı resmin boyutlarının ne olması gerekiyor? |
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
f-16 1/32 için, su-27 ve nozzle'lar 1/48 ölçek için hazır ölçeklenmiş zaten. Diğer ölçeklere çevirmek için doğru orantı kullanınız :)
32'yi 48'e çevirmek için 32/48 = %66 'ya küçülteceksiniz. |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Çalışmalarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Bizim uçakları, yapmamız için bundan daha büyük bir teşvik olamazdı.Elinize sağlık
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Rica ederim.
Fırsat buldukça devamını da getireceğim. |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
kaan bey ben eylülden itibaren 1-72 lik model yapımına tekarar başlayacağım.başka hava kuvvetlerinin uçaklarını yapmak yerine kendi tayyarelerimizi yapmayı düşünüyoru.phantom 104 f-16 ve f-5 lerimizi değişik kamuflaj paternleri ile yapmayı planlıyorum..bu ölçekte dekalleri nereden ve nasıl bulabiliriz..selamlar saygılar
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Kaan Bey çok teşekkürler. Bunları paylaşmanız çok güzel bir davranış. Bu kadar emeğe artık ne denebilir ki? Artık herkesten birer Türk tayyaresi gelir artık..
|
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
tesekkurler, gerçekten çok güzel oldu:)
Yüz bulup astar istemek gibi olcak ama benim bir sorum var. Bu vektörel format olayı nedir? Bir de photoshop bu tip çizimler için uygun mudur? (Bu arada bilmeyenler için "decal üretimi" isimli başlıkta decal yapımı ile ilgili daha fazla bilgi var.) tesekkurler |
|
![]() |
|
Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |