Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: KADIKÖY NAUTILUS DAKİ SERGİ Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
blackhorse
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 38
Alıntı blackhorse Cevaplabullet Konu: KADIKÖY NAUTILUS DAKİ SERGİ
    Gönderim Zamanı: 15/06/2006 Saat 20:41

biliyorum bu topik altında ciddi anlamda sırıttı ama hangi başlığın altında olabilir diye karar veremedim

dün akşam yemek için gittiğimiz nautilusda sergi görünce yemeği bırakıp direk standların yanına gittim. ciddi bir kalabalık, insanlar kimi zaman farklı yorumlarla (aaa bunlar gerçekmi? bunları yapanların işi gücü yokmu!böyle ufak tefek şeylerle ben uraşamam sıkıntı gelir! vs gibi)ilgilerini ortaya koyuyorlar.

öncelikle siteden takıp ettiğimiz ceşitli ustaların modellerini gördüm ancak standta yapan hakkında veya kittler hakkında havacılık müzesinde olduğu gibi bir dip not olmaması beni üzdü.

yinede bence harika bir düşünce böylelikle türkiyede maketcilik ve modelcilik biraz daha geniş kitlelere yayılıyor.

rahmetli Ahmet Taner Kışlalının hobi ile ilgili bir tv programında bir sözü vardı. (hiç unutmam)

"türkiyede insanların ne zaman hobisi olmaya başlarsa o zaman haber programlarında ölümleri değil alınan başarıların haberlerini duyarız" TRT 1998
maket, maket, maket
IP
oy61
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1471
Alıntı oy61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/06/2006 Saat 20:46
Forumun yarışma ve sergiler ile haberler başlıkları altına bakarsanız konuyla ilgili geniş bir bilgiye ulaşırsınız.
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim       
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/06/2006 Saat 21:02
Ayın 15inden sonra yandaki fotoğraf sergisinin bitişiyle oraya taşınacağız, hem bilgi panoları hem de ışıklandırma olacak(mış, bilgi Ufuk'tan alınıp ikinci ağız olarak aktarılmıştır). Haberler bölümünde yazıyordur herhalde, yoksa eklemiş olayım.

"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme