Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: actrostouringstiltr | |
Yazar | Mesaj |
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Konu: actrostouringstiltr Gönderim Zamanı: 09/06/2006 Saat 00:37 |
buda actros tekrar elden geçirmeye karar verdim.belkide bir ilk olarak cadde kamyonu.aracı şimdiden ön arka 10 mm düşürdüm.renk beyaz düşünüyordum vazgeçtim.gerçeğini gördüm hiç hoşuma gitmedi.daha racing bir renkte karar kılmam lazım.tabi ne zaman biter allah bilir.bakalım hayırlısı olsun..
selam lar herkese |
|
jacko
Üye Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
Gönderim Zamanı: 09/06/2006 Saat 01:06 |
Yaşasın tırlar model güzel gözüküyor sarı renk iyi gider diye düşünüyorum model firmasını ve seri numarasını öğrenebilirmiyim
K.Başar DOĞANER |
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 09/06/2006 Saat 01:47 |
evet doğru söylüyorsun sarı renk iyi gider.revellin sarısı.önerine teşekkür ederim.model italeriden seri numararını veremicem çünkü modellerimin yanında değilim.selam lar
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |