![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/06/2006 Saat 07:19 |
1/35 Dragon. Kutuda yazan ismiyle Stug III Ausf.G 10.5cm.
Çok keyifli bir maket. Kutu içinden bi sürü PE parça ve bir metal namlu çıkıyor. Ayrıca maket bittikten sonra elde yüklü miktarda yedek parça kalıyor. Zimmerit için Eduard'ın PE zimmerit setini kullandım. Son derece ince, parmak ve tırnakla bastırılarak maketin yüzeyine kolayca uyumu sağlanıyor. ![]() ![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Ürünümüz bana yakışır şekilde aylarca süründü tabii. Geçen haftasonu ev halkına "evi boşaltın uleyn, maket yapacam.." şeklinde bağırıp kayınvalideye postaladıktan sonra birkaç makete birden giriştim.
Neyse, aracı Model Master panzer renkleri ile boyadım. Az miktarda yağlıboya yıkama ve nappless yellow kuru fırça yaptım böyle oldu. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Lonewolf |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Bana göre biraz tozlama, anten ve mümkünse arka tarafa kutu, kova, vileda falan gibi aksesuarlar eklemek kaldı.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Bir de dekaller fazla mı temiz?
Sevgiler. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Gayet güzel olmus, ellerinize saglik.. PE olayi sonucu cok degistiriyor..
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Oooooh mis gibi... Yakından göreyim ben bu keratayı.
Senin ufaklık sataşmıyor inşallah bunlara? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık Kaan bey. Gayet güzel olmuş, bildiğim kadarıyla bu araç zimmeritsiz de yapılabiliyor...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Ben daha önce zimmeritsiz bir tane yapmistim Ayhan, ama süphesiz bu haliyle arac daha güzel olmus, tabi ek parcalarinda etkisi var( El emeginide unutmamak lazim tabi ;) )
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Sağolun arkadaşlar
Orjinalini yazan: copilot
Bir de dekaller fazla mı temiz? Dekalleri son bir tozlama operasyonuyla (önce yüksek basınça tamiya buff, PollyS Dust karışımı , ardından kuru pastel) pisleteceğimdir. Orjinalini yazan: Emroglan
Senin ufaklık sataşmıyor inşallah bunlara? Henüz sataşamıyor, muhtemelen seneye indirir hepsini aşağıya :) Orjinalini yazan: judas
bildiğim kadarıyla bu araç zimmeritsiz de yapılabiliyor... Evet, hatta bu araçtan bir daha yaparsam zimmeritsiz yapacağım. Eduard'ın zimmerit setlerini merak ettiğim için almıştım. Pişman olmadım gerçi, ama üretim zamanım çok kısıtlı olduğu için mümkün olduğu kadar kutudan çıktığı gibi yapacağım bundan sonra. Zaten Dragon'un kutuları yeterince kalabalık oluyor :). |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Ön tarafı nasıl çözdün?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Zimmeriti parmakla bastırdım, aradaki boşluğa uyum sağladı. Yine de o bölgeye çok dikkatli bakmamaya çalışıyorum :)
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |