Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Bf-109 G10 "Holstein" | |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
Konu: Bf-109 G10 "Holstein" Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 07:19 |
Modern uçak başlıklarından sonra bende geçenlerde boyasına giriştiğim bu muhteşem kiti paylaşayım istedim.Tesviyesini aylar önce aceleden yapmış olduğum için çok hoş olmadı.Arada fırçayla boyama ıvırdı zıvırdı,pistoleyi edinişim derken geçenlerde de adam gibi boyasını attım.Verniğini atıp dekalleri uyguladım.Dekaller süper olmasına karşın ben çok iyi yapamadım.Zaten kiti tavana asılı şekilde yapacam.İniş takımlarını kapalı yaptım.Sırada eskitme,ufak tefek parçaların yerleştirilmesi ve vernik kaldı.Ondan sonra misinayla asarım.
Resim 4 Resim 5 Resim 6 |
|
Burak Öztan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 07:21 |
Bu arada söylemeyi unutmuşum kit 48 ölçek Revell. :)
Düzenleyen Paranoyak |
|
FIREMAN
Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 10:28 |
Gayet hoş,elinize sağlık ancak Bf 109'un içi yanılmıyorsam revell tabiriyle 'fare grisi' olması gerekmez mi?
Dilerim tez amanda biter,bizde bakarız.. selamlar,kolay gelsin.. Düzenleyen FIREMAN |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
cnrabt
Üye Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 19:37 |
Elinize sağlık ayrıca devamı içinde kolay gelsin.Benimde oyuncak niyetiyle eskiden yaptıklarım hariç ciddi olarak ilk yaptığım maket buydu eylül ayında falan bitirmiştim.Sonuç felaket oldu tabi simdi sadece üzerinde ilk defa kullanacağım malzemeleri deniyorum.Birkaç hafta önce kendi sitenizde bitirmek üzere olduğunuzu yazmıştınız zaten.Nasıl gözüküyor bitince diye bende bekliyodum(bizim yaptığımızın yüzüne bakılacak gibi değil ya bekliyo işte insan).Bu kitin boyama kılavuzu biraz karışık gelmişti bana özellikle gövdenin yanlarındaki zeytin grisiydi yanlış hatırlamıyorsam diğer boyaları belirten noktalardan pek ayırt edilmiyor gibi.Neyse bende şu anda alacalı boyalarla uğraşmamak için aynı kitin her yeri rlm 76 renginde olan ikinci seçeneğini yapıyorum.Gövdeyi kapattım.tesviye neredeyse tamamdır.Umarım yayınlanacak bi şey olur.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |