Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: crxtouringstiltr | |
Yazar | Mesaj |
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Konu: crxtouringstiltr Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 03:23 |
tamiyadan ucuz ve çok güzel bir kit.
|
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 03:24 |
|
|
Arvid
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 20:36 |
orjinal egzoz sistemi ve şase detayları vs vs pek ii olmasa da güzel bi maket o fiyata
elinize saalık çok güzel olmuş zamanında ben de yapmıştım şimdi yeniden toplayacaım... |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2006 Saat 21:56 |
Selam Yildiray arkadasim :)
Ellerine saglik cok güzel olmus. Boya cayir cayir yaniyooor.... :) Hani senin modelci oldugunu bilmesem arkadaki araclara bakip diyecem ki burasi Atatürk Sanayi sitesinden bir bölüm. Sokakta bir kamyon, arkada mercedes, bmw..... Garaj olayi özellikle güzel bir calisma ;))) Modellere uygun bir sergileme olayi. Secimin harika... Üstteki hondanin ilk resmini görünce dedim ki model yeni baslamis hayirlisiyla bakalim ne zaman bitecek........ 2. resme gectimki renk kirmizi :))))))) Demek ki kasla göz arasi bitmis. Su actros ve digerlerini bir arda görüntüleme imkanin varmi. kardes kardes yan yan adursunlar :)))) hehe iyi calismalar |
|
yıldırayalioğlu
Gönderim Zamanı: 09/06/2006 Saat 00:25 |
yorumlarınıza teşekkür ederim....
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |