Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: TF-104G Yeniden... | |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
sniper
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 18:02 |
Sabri bey işinize yarayacaksa aşğıdakinide ben gönderiyorum
Buda Norm72 ancak TF-104 değil F-104, en azından boya renklerini buna göre ayrlayabilirsiniz diye düşündüm. Şimdiden kolay gelsin |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 18:23 |
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Eh ertık bir el atmamızı bekleyen bir TF-104'ümüz var.Hadi bakalım kolay gelsin..:)
|
|
teomanK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 18:46 |
Sevgili Sabri, artık hiç kaçış noktan kalmadı. Bu işi tamamlamaya çalış. Modelci arkadaşların yoğun baskısı üzerinde.
Sonuçlandırmanı hepimiz bekliyoruz.Ben de sana olanca desteğimi vermeye hazırım. Hatta F-104G + TF-104G 1/72 192 Kaplan Filo yapmaya hazırlanıyorum. Diğer çalışmalarımı yarım bırakıp, sadece sana destek olmak amcıyla bu işe kalkışıyorum.'Kendi verir talkımı, kendi yutar salkımı'Atasözümüzden yola çıkarak, ben de konuşup birşey yapmıyor durumuna düşmek istemediğimden bu çalışmaya kalkışıyorum. Sevgiler. |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 19:04 |
Teoman hocam teşekkür ederim.Bu kadar sözün ardından artık nedenir...bizlele kolay gelsin..
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 19:27 |
Sabri Abi bu kadar sözden sonra artık Teoman Hocanında dediği gibi kaçacak yer kalmamış.Üzerinde durursan kısa zamanda bitecektir.En azından Temmuz sıcaklarına kalmasın.
Bu arada bir not vermek isterim.İzmirde yaşamayanlar belki bilmez.Bu şehrin yaz sıcakları gece saatlerinde bile aşırı fazladır.Ama sorun yinede sıcaklar değil nemdir.Aşırı nemden dolayı model üzerine atılan boya çoğunlukla çok geç kurumakta, bazı zamanlarda da bozulmaktadır.Ayrıca eğer boya airbrushla atılıyorsa sıcak nedeniyle aşırı yoğunlaşmaya bağlı olarak boya ile birlikte alet su püskürtmektedir.Sabri Bey'in yazın çalışmama nedenide budur..... Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
saral100
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 19:46 |
Nesimi çok iyi açıklamış,yazın model işlerine ara vermemin en temel nedeni bu ve yaklaşık on yıldır bu düzendeyim.Aşırı nem ve yoğuşma teknik açıdanda boya atmayı engellediği gibi enküçük bir olumsuzluk sinirleride bayağı zorluyor.
Neyse artık yavaştan girişecez bakalım nekadar devam edebileceğiz.... |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 06/06/2006 Saat 13:29 |
Geç kuruyan boya o kadar önemli değil bence.
Esas problem tabancanın su atmasıdır ki bu da nem tutucularla halledilebilir. Kolay gelsin. |
|
mentor1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 06/06/2006 Saat 22:36 |
sabri bahaneleri bırak modeli bitir artık. ya şu resim atma olayını gine sorcam sana.
|
|
<< Önceki Sayfa 4 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |