Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Kücük King Tiger | |
Yazar | Mesaj |
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Konu: Kücük King Tiger Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 00:41 |
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 00:42 |
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 02:56 |
Tank çok güzel olmuş diyecek yok... (noktalar daha bir küçük ve sık mı olacaktı ne)^.
Elinize sağlık... Zemin çalışması da tek başına çok güzel ama vinyet şeklinde bakıldığında, fazla çıplak bir zemin, bir çamur denizi şeklinde, bence modelin alt takımlarını da bu çamur deryası içinde resmen yoketmişsiniz...Benim görüşüm bu tabiki. |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 03:06 |
Model harika.Özellikle bu ölçekte gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Ellerinize sağlık.
Ancak zemin....açıkçası zemin modeli biraz yutmuş gib..yani kendi adıma söyleyeyim,dikkatimi modelden uzklaştırıyor.. |
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 05:35 |
Özgür eline sağlık küçük ölçekte kamuflaj da iyi iş cıkarmışsın.
Ama iznin olursa birkaç noktaya değinmek istiyorum. Sabri hocanın dediğine ben de katılıyorum. Model biraz kaybolmuş tabanda. Bence ilerlediği kısmı yol gibi düşünüp yanlarına biraz koyu ve bu kadar incelmemiş toprak ekleyebilirsin. Biraz kar da iyi durur. Ayrıca tankın toprakta bıraktığı izleri unutmamak lazım. :) Araç üstü ekipmanları ana kamuflaj renklerine boyanabildiği gibi, ben olsam model üzerindeki rengin monotonluğunu bozup kontrast yaratmak için gerçek renklerine boyardım. Kolay gelsin |
|
feed the troll
|
|
sinBAD
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 05:48 |
Elinize saglik, 1/72 olcekte olmasina ragmen cok guzel bir calisma olmus, tek ekleyebilecegim yuruyen aksamlarda daha az camur kullansaniz daha iyi olur fikrimce ama onun disinda gercekten guzel bir calisma.
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 06:57 |
Kit Revell 1/72 mi? (decallere de bakarak sanırsam öyle)
Kitin kendisi nasıl, çiçek gibi olan kitlerden mi? Ben bu hafta içi vakit bulabilsem buna, Leo2'ye ve Marder'e girişmeyi düşünüyorum(tam rezillik yani maket yapamadığımı düşününce). Dilerim kitin büyük ve belirgin bir sorunu yoktur... (Ben sanki her olayını yemiş yutmuşum gibi arkadaki egsoz üstü mangallık tellerini nasıl yapayım diye kara kara düşünüyorum) Çamur konusunda söylenenlere tamamen katılıyorum, bence biraz daha işi var ki, muhteşem olsun. Şu haliyle henüz fırına verilip pişmeye başlayan kekin üzerine düşüp saplanmış bir kaplana benziyor, Özgür Bey siz aşçıbaşı olarak biraz yeşillik, biraz pudra şekeri vs eklerseniz enfes olur. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
mk_ozkir
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 21:35 |
Leo2 çiçek gibidir, marderın burnu azcık puty istiyor, kolay gelsin.
|
|
freeman
Gönderim Zamanı: 02/06/2006 Saat 06:57 |
Yorumlar icin tesekkürler.. Genel olarak Tank olumlu not almis sanirim.. Aslinda Kiti bitirdim, sade olarak, gayette iyi oldu, bos durmasin bir zemine koyim dedim.. Diorama gibi degilde, bir nevi basit altlik olarak düsündüm.. Pek iyi etmemisim galiba ;) Vakit bulabilirsem, zeminde bazi degisiklikler, eklemeler yapabilirim.. Noktalarin büyüklügü konusunda hakli olabilirsiniz, aslinda ilk olarak dah kücük yaptim, pek belli olmadigini düsünerek, 1/35 lik bir modelide baz alarak, bu sekilde yaptim sonra.. Aslinda kamuflaj ve uygulama tamamen What if..
Emre bey, kit Revell.. Oldukca iyi, sorunsuz bir kit.. Revell´in bu ölcekte ki bazi modelleri gercekten cok iyi.. Yalniz namlu ucu ve egsozlarin cikislari kapali, acilmasi gerekiyor.. Birde izgaralar var tabi, özellikle taret altinda kalanlar kitin kalitesine yakismayacak türde.. Ancak genel olarak iyi bir kit oldugunu söyleyebilirim.. Selamlar |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |