![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Sağol Ulaş,kitin fiyatı uygun olduğundan üç tane almıştım stoğu eritmeye çalışıyorum.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.
Model üzerindeki fikir ve uygulama gerçekten çok hoş... |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Ediz kutlarım çok güzel bir çalışma olmuş.Benim çalışma alanlarımı biliyorsun bu AFV hakkında çok fazla fikir beyan edemeyeceğim.Ama görünüş çok hoşuma gitti.Yeni çalışmalarını da bekliyoruz....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
teomanK
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Ediz selamlar.
Modelin yapısal olarak güzel. Fakat eskitmelerdeki sorun şöyle: modelin bütün rengiyle, boyası dökülmüş olan yerler bir bütünlük içinde değil. Boyası dökülen yereler, lokal olararak modelin renginden kopmuş adeta bir yama gibi duruyor.Model üzerindeki temiz kalan diğer renk alanlarını da kirletirsen daha iyi olabilir. İyi çalışmalar dileklerimle sevgiler saygılar. |
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Haklısınız Hocam düzeltmeye çalışayım,olmazsa ilk toplantıya getiririm.Bir iki şey daha vardı,onları da sormuş olurum.Teoman Hocam,Sabri Abi,Nesimi yorumlarınız ve verdiğiniz fikirler için çok teşekkürler.Görüşmek üzere,selamlar.
Düzenleyen Ediz |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |