Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Stuka | |
Yazar | Mesaj |
prince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: Stuka Gönderim Zamanı: 26/05/2006 Saat 03:27 |
Merhabalar kit tamiya 1-72 warbird serisi zaten italyada yapılmıs pek parca ıcermıyo gayet kolay bı kıt yaglıboya yıkama teknıgınıde ılk defa bunda denedım sadce kokpit talıcaka ve pastelle eskitilip vernık atılacak bılmıyorum nasıl oldu degerlı elestırılerınızı beklıyorum saygılarımla
Düzenleyen prince |
|
Ediz
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
Gönderim Zamanı: 26/05/2006 Saat 10:35 |
Elinize sağlık,yeni teknikleri kullanmanız çok güzel.Sonraki denemeler de ortaya çıkan sonuçlar sizi daha da memnun edecektir.Bir de fotoğrafları ışık açısından daha uygun bir ortamda çekebilirseniz, yaptıklarınızı daha net yansıtmış olusunuz.Selamlar
|
|
prince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 27/05/2006 Saat 02:45 |
Sevgili Ediz haklısın hala su ısık ısını halledemedim fınans ısını bır cozsem studyo kuracam ama neyse
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |