![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/05/2006 Saat 19:19 |
selam..sizinle en son yaptığım Zvezda 1/35 T-34/85'i paylaşmak istedim..
oldukça kötü,parçaları uyumsuz bir kit olmakla beraber boyayıp eskitince tanka benzedi azıcık.. Gerçi forumdaki arkadaşlar uyarmışlardı sağ olsunlar ama almış bulundum bir kere.. 4 decal seceneği çıkıyor kutudan,ben kış kamuflajı yapıp,tamiya weathering master'la azıcık eskittim..Önüne de çeki halatı koydum.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Herkese bol maket,sağlık,huzur.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Paletler biraz sorunlu gibi gerçekçi gözükmüyorlar. Öndeki çekme halatındada gerçekçi görünüm ile ilgili bir sorun bar. Ama kitin montaj, boyama ve eskitmesi çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
O çekme halatını gerçek boyutu ile düşündüm de, o hale getirmek için çok güç harcamış olmaları gerekirdi :)
Elinize sağlık... |
|
![]() |
|
HADES
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
![]() ![]() ![]() |
Zafer kardeşim artık AFV ci oldun.. ama cokta iyi oldun. Tebrikler. Artık gelde benimkileride toplayalım.
Eskitme harika görünüyor,paletleri birazdaha sarkıtmayı denesene. Kulenin sagında solunda olan koyu renk boyamalar ne? |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Paletler oldukça uzun ve kötüydü,bu kadar oldu maalesef! :-( acemilik..bu 3. AFV..
cekme halatının celik olduğunu farz ettim,kendimde şuan celik halat kulanıyor olduğumda araç çekme işlerinde,boyle durur diye düşündüm.. değerlendirmeniz için çok tşk ederim,selamlar.. |
|
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Sanıyorum kış başında yeni boyanmış bir T34. Bende çekme halatına takıldım. Ön taraf ağırlık nedeni ile aşağı doğru sarkar diye düşünüyorum.
Güzel görünüyor. Elinize sağlık. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Zafer bey, linkini verdiğim sayfada Ercan bey'in yapmış olduğu modelde paletlerde kullanmış olduğu teknik(fotograflarıda var) sonraki modellerinizde paletle ilgili sorunlarınızı helleder diye düşünüyorum.
Link |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
palet ve çekme halatı dışında,gayet güzel olmuş elinize sağlık, eskitmeler için biraz daha araştırma yapılabilir diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
tamam tamam..çekme halatını çıkardım :-)
![]() dilerim böyle daha iyi olmuştur..?? |
|
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Bence halatları çıkarmaktansa bir kaç resim bakıp gerçeğinin şekline göre koymak daha iyi olurdu.Orda bulunan bir halat dikkati o bölgeye çekecek bir unsur olurdu.Modele biraz daha güzellik katar düşüncesindeyim.
Onun dışında çok güzel bir çalışma.Ellerinize sağlık..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
Maalesef kitten halat çıkmasına ragmen nereye koncağı gösterilmemiş..sadece boya şemasında küreklerin üzerinde gösteriyor ki,imkansız..malzeme sandığı izin vermiyor öyle bir şeye.. :(
|
|
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Sonuçta bu bir halat,onlarda asker.Atsınlar tankın üstünde biyere :)
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |