![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/08/2005 Saat 23:48 |
Şu köfteci aracını görünce aşık oldum. "Köftehor" esprisi çok hoşuma gitti ve bu esasta bir model yapma isteği doğuverdi!
![]() Bu kasa VW minibüsün modeli (en azından bende) olmadığından, bir üst kasasından bu espride birşey yaptım. Yapım hikayeleri 3 sayfa halinde, başlangıcı: http://www.korkutvarol.com/koftehor1.html Kısa süren ama eğlenceli bir proje oldu, minik detaylarda pek eğlendim! Bitmişte pek detay görünmüyor, sayfalardan izlemenizi tavsiye ederim! Bitmiş halinden birkaç resim: ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra gerçek aracın tezgah açtığı yeri bulup sahiplerine modeli gösterdim. Tahmin edersiniz, pek eğlenceli bir sohbet oldu! Bir gece gidip köfteleri ile midemizi şenlendireceğiz.. |
|
![]() |
|
LooseCannon
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Tuzluk, bidon tabak canak super
![]() |
|
It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Seyretmesi çok keyifli bir model olmuş.
![]() ![]() Detaylar gerçekten çok güzel olmuş. Elinize sağlık. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Masal gibi geldi bana :)
Tebrik ederim... |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Ohannesburger!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık üstad.Köfteleri bilmem ama bu tadından yenmiyor.
Detay çalışmalarınız için ayrıca tebrikler. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Abi arabada satmak için Akçabat köftesi istersen 1/24 ölçekte temin edebilirim.
![]() Araç nasıl mı olmuş? Söylemeye gerek var mı? Ne zaman senin gibi scratch model yapmaya cesaret edebileceğim merak ediyorum. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel ağabey,tebrikler.
Pişmiş köfteye su katılmaz ama ,orjinal fotoğraftaki aracın kiti vardı. Siz böyle projeleri haber ederseniz ,kit yok der kendim yaparım ![]() Selamlar |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Sağolun arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Mini GT ve Köftehor için yorumlarınızı okuyunca mutlu ve tatlı bir rahatlık geldi üstüme...
Sevgili benbeni, "ne zaman cesaret edebileceğim" diyorsun; hemen şimdi! Bir şekilde başlamazsan hiç olmaz.. Nike reklamı gibi; "Just do it!" Sevgili Tamer; artık çok geç ama, o modelin kiti hangi firmanındı? O kadar ani bir dürtü ile işe koyuldum ki, daha önce duymadığım için sanki o kit hiç yapılmamış gibi varsaydım herhalde... Neyse; bir kite ihtiyaç olduğunda artık "yurt dışında bir arkadaşıma lazım" diye senden soracağım herhalde!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bora
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut Bey, sayfanizdan yapım asamalarını takip ettim forumun yoklugunda.
Elinize saglık |
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
korkut baba perfectto.... mutlu ve tatlı bir rahatlık hep üstünde olsun |
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Harika olmuş elinize sağlık...
![]() |
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Biraz geç oldu ama bugün bakıyorum foruma yeni haliyle:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Korkut Bey arkadaslarin dedigi gibi fikir muhtesem sonuc harika olmus ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut Bey,
Bu model hem maketçilik iştahımızı açarken bir yandan da karnımızı acıktırdı... İnanılmaz hoş ve yaratıcı çalışmanız için tebrikler. Bence modelcilik budur... Saygılarımla, Tolga |
|
![]() |
|
crimean
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
ver o mübarek ellerini öpeyim.... şahane olmuş
|
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: crimean
ver o mübarek ellerini öpeyim.... şahane olmuş Yahu çok yaşa e mi; böyle iltifatı ilk defa alıyorum!!! ![]() ![]() ![]() Öpmeyi boşver, şöyle iyi bir sıksan yeterince değerli... Sevgili Tolga, maketçilik iştahınızı biraz daha açtıysam ne mutlu bana! Eylem başarıya ulaşmış demektir... Hepinize kalpten teşekkürlerimle... |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |