![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Trenler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
modelci2000
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 12:26 |
Arkadaşlar 1/35 ölçekli tren varmı , nerden buluruz ? Saygılar sevgiler
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Vagon vs var enjeksiyon maket olarak.
Lokomotif ise sanırım rezin olarak var. |
|
![]() |
|
trenadam
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
1/87 veya 1/160 desen seve seve yardımcı olurum ama 1/35 zor |
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 22:43 |
|
![]() |
|
modelci2000
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
saolun arkadaşlar bunları alabileceğim int. siteleri nelerdir ?
|
|
![]() |
|
LIMA TRAIN
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Yanılmıyorsam Piko da bu konuda ürünleri olan bir kuruluştu www.piko.de
|
|
![]() |
|
3Eremed
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
trumpeter leopold ve morser'in çekici lokosunu çıkartıyor...hlj'ye bakın derim.
http://www.hlj.com/product/TRP00210 |
|
Erol E. Erdaş
|
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Ah ah hastayım lokomotiflere ben soracaktım bu soruyu ama Murat önce davranmış sağolsun aynı hayali paylaşıyoruz trumpeterin bu kitini takip ediyorum...
Düzenleyen Flashback |
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
CMK nin Kriegslokomotive'i var boyle aratirsaniz cikar biryerlerden.Resin. 3 model var sanirim ama en ucuzu 450 $ civari
![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
modifiyemre
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/04/2006 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
![]() ![]() ![]() |
ben 8 yaşına kadar hep tren sevdasıyla yaşadım. ama sonra baktım ki arabalar daha çekici hemen klasik arabalara. :D
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Trumpeterin kitine rastladım.
Trumpeter’s 1/35 scale BR52 kit |
|
![]() |
|
Şeftren
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, herkese merhaba
Trenlere olan ilgim çocukluk dönemlerimde başladı fakat modelciliğe ilgim henüz çok yeni. Dolayısı ile konu hakkında biraz araştırma yaptım, ama doyurucu bilgiye ulaşamadım. Konu hakkında zannederim türkçe bir yayın yok. Başlangıç olarak neler yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Eğer tren maketi isterseniz 1/87 ölçek lokomotifler var Revell de.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |