Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: HE 162 A-2 | |
Yazar | Mesaj |
warrior
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 75 |
Konu: HE 162 A-2 Gönderim Zamanı: 22/05/2006 Saat 23:37 |
Bu güzel kuşun kanat ve gövde altlarının rengi beyazmı yoksa banamı öyle geliyor. Düzenleyen warrior |
|
warrior
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 75 |
Gönderim Zamanı: 22/05/2006 Saat 23:55 |
Yukarda görüldüğü üzere bu modelin gördüğüm tüm adaşları standart alman alt camosu renginde. 2 numaranın durumu bir istisnamıdır yoksa yanlışmıdır karar veremedim. Düzenleyen warrior |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 23/05/2006 Saat 05:11 |
Mantıken ikisinin de RLM76 olması gerekiyor. Üstteki sanıyorum orjinal alttaki ise ya model ya da müzede saklandığı için(ki dikkatli bakarsanız toplarının olmadığını görürsünüz) bir parça mavi olmuş (sanki). RLM 76 da açık mavi diye geçer ama grimsi bir mavi ya da mavimsi bir gri gibi birşeydir(tabii kendisinin en azından 3 versiyonunun olduğu rivayet ediliyor). İkincide görülen renk daha çok RLM 65 gibi, bu da daha erken dönem alt rengi.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |