Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Bilim Kurgu | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Bilim Kurgu |
Konu: Bandai | |
Yazar | Mesaj |
sinBAD
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Konu: Bandai Gönderim Zamanı: 19/05/2006 Saat 17:09 |
Merhaba, Nereden esti bilmiyorum,sitenin galeri bolumundeki bilim kurgu kismana gozum ilisti.Bu tarz modelleri hep sevmisimdir.Internette hobici.com da baktim fakat bandai marka bu modellerden bulamadim.Istanbulda hangi dukkanlardan bunlari alabilirim,fikri ve yada bilgisi olan varsa yardim edebilir misiniz? Tesekkur ederim ve iyi maketler. |
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 19/05/2006 Saat 21:58 |
Türkiye de bandai getiren dükkan yok. Bandai nin bende çoğunlukla MG serisi olmak kaydıyla yaklaşık 20 modeli var.
Liste şu an tam aklımda değil ama MG serisinden istediğiniz birşeyler varsa yazın. Eğer yapmadıysam ve elimde varsa haber veririm size Kit fiyatları için HLJ fiyatı artı EMS posta artı 5 dolar ... Serdar |
|
puxavida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 22/05/2006 Saat 06:51 |
Dükkanlar kısmındaki RacingZ'de çok az sayıda olsa da vardı, belki kalmıştır..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |