Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: sıfırdan model üreten varmı aranızda? | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 29/04/2006 Saat 03:40 |
İnternet explorer ile yaşanan bir sorun bu. Şayet firefox gibi başka bir gezginlerde bu sorun yok.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
blackhorse
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 18/05/2006 Saat 19:58 |
öncelikle merhabalar konuyu çok geç gördüm cevap verileceğini düşünmüyorum ama yinede fikirlerimi aktarmak istedim. peki bu modellerin kalıpları türkiyede hazılanamazmı?örneğim PM zaten bu işi yapıyor.Çünkü üretildiğinde bu modeller kapış kapış gider diye düşünüyorum. |
|
maket, maket, maket
|
|
Arvid
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 18/05/2006 Saat 23:29 |
pm yapsa en az 10 ar tane ben alırım
ciddi bi şekilde düşünülmesi lazım bunun... |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 19/05/2006 Saat 02:26 |
Selamlar,
Korkarim ki bu özel siparis istemenin sonu, ebeveynlerin çocuklarindan kücükken istedikleri gibi " hadi oglum yap amcana bir ölü taklidi. Hadi yap yap. E hadi yapsana. Noooolur yap" gibilerinden bir cümleye dönüsecek :)))))))) heheheheheheh |
|
Moses
Gönderim Zamanı: 19/05/2006 Saat 02:28 |
Korkut abi bize bi Haci Murat ya da Kartal SLX taklidi yapsana... Nooolur yappppp. Lüffffeeennnnnnnnnn.
Vırrrrnnnn vırrnnnnn. Iınnnnnnn. dit dit dit. Gırn gırn gırn :)))))))))))))))))) |
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 19/05/2006 Saat 03:04 |
ya
Tolga Abiiii .... eğer Bunu görürsen bi tek sen bağlarsın bu işi Yapsın PM şu kitleri :) |
|
SweetChild
|
|
modifiyemre
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/04/2006 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Gönderim Zamanı: 03/06/2006 Saat 02:31 |
of yaa biri 1991 model şahin kiti yapsın hemmen alırım hemen...
|
|
Moses
Gönderim Zamanı: 03/06/2006 Saat 04:17 |
Ohhooooo sen hala ordamisin emre kardesim.:)))
Sen bu scratch build isini cok baside indirgedin gibime geliyor. Sen saniyorsun ki hemen mukavva veya malzeme her ne ise hemen kesilip bicilip kalibi alindiktan sonra uhuyla yapıştırılıp fırına veriliyor :)))) hehehe Keske is hamurun acilip uzerine kiyma konduktan sonra lahmacun halini almasi kadar kolay olsa :)))))) hehehe Korkut bey bu isin piridir. Kendisinin sitesini gezdikten sonra gördüm ki bu is her babayigidin altindan kalkabilecegi bir is degil. Bu apayri bir yetenek, arastirma ve pratiklik gerektiriyor. Ben cok güzel kamyon maketleri yapabilirim, ona detaylar ekleyebilirim veya elektrik aksami yapabilirim ama bana bastan asagiya bir kamyonu sen yapabilirmisin diye sorsalar Hööönnnkkk diye kalirim herhalde. Derim abi noooluyoruzz??? Surda 30 ile 40 EURO arasinda hazir kamyonlar dururken aklimi peynir, ekmek ve soganla mi yedim ki bu kadar ugrasayim????? :))))))))) Bence sen gel vazgec bu 1991 model sahin modeli yaptirtma sevdasindan. Sana nacizane bir tavsiyem. O modeli yapacak biri ya da birileri varmi bilemem ama ona harcayacagin para ile büyük bir ihtimalla o modelin gercegini alip kullanirsin. Gerci o boy bir arac pek vitrine girmez ama en azindan istedigin gibi bir araca sahip olursun :)))))) hehehe |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |