![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/05/2006 Saat 08:40 |
Selamlar abilerim.Bu aralar Eskişehir deki tüm Lise öğrencilerini(genelde Lise 1 ama bizim okulda lise 2 leri götürdüler)Ben gidemediğim için arkadaşımın cep telefonu ile çektiği fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.Bu gezi sırasında arkadaşımın anlattığına göre gezi kafilesini 112 Şeytan filo pilotları karşılamış.Hangarları gezdikten sonra uçuş için taksi ye çıkmak üzere olan 2 F-4 E nin yanına otobüsle yaklaşmışlar ki pilot bizimkilere el sallamış selam vermiş.Fotoğraflar burda.sizlerle paylaşayım dedim.iyi modeller...
![]() ![]() |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
![]() Bu arada çekilen fotoların hepsi otobüs içinden çekilmiştir.Düşünün ki otobüs bu kadar yaklaşmış uçaklara... |
|
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Melihçiğim umarım bir dahakine senide götürürler. Bu arada fotolarda bizim F-4'leri ilk kez popeye ve data link podu taşırken gördüm.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
öğrenciler çook şanslıymış aahh eskişehit ahh..valla bitlisten eskişehire tekrar geri dönebilirsem ne olursa olsun öğrencilerle ben de böyle bi gezi düzenlemeyi isterdim..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |