![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/05/2006 Saat 04:34 |
selamlar abilerim.Buda 1/200 dragon B-2.Çok dandik bir kit.çok az detay var üzerinde.Modeli hiç detaylandırmayla uğraşmadan yaptım.Ama ufak ve hoş bir kit oluyor.Umarım beğenirsiniz...
![]() |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Bu arada üzerine parlak vernik atılmadı.İlk fotoda görülen Siat la birlikte atılacak...
|
|
|
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Özellikle üsten çektiğiniz fotoğrafta çok güzel durmuş.Elinize sağlık
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Melih'cim,çok güzel olmuş.Seni tebrik ederim ,vallahi kısa sürede toparlamışsın neredeyse bitmiş....
Ellerine sağlık. |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
Ediz doğru söylo valla....süper gözüküyo.....biran önce bitmişini görelim Melih kardeş...kolay gelsin...Izzet
|
|
![]() |
|
teomanK
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Melih,bu modelin geçtiğimiz İzmir'deki toplantıya geldiğinde Ege Moelden aldığın kit. Yeni aldığın bir modeli hemen yapma alşkanlığını bence devam ettir. Böylesi daha zevkli oluyor. yoksa bizler gibi stoklar içerisinde neyapacağını şaşırırsın.
Eline sağlık iyi çalışmalar. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pilotcuk
Bu arada üzerine parlak vernik atılmadı.İlk fotoda görülen Siat la birlikte atılacak... Melih bey Önce parlak vernik atarsanız decallerin parlamasına engel olabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
idris bey haklı.
dekali yapıştırmadan önce parlak vernik atıp sonra dekali micro ile uygulayıp üstüne tekrar vernik attığınızda decal sanki boya gibi oluyor.vernikler en az 2 kat olmalı ama iyi inceltilmeli.ekonomik olmasada en güzel sonuç böyle oluyor. |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Melih seni anlayamıyorum.
Bu modeli alalı iki hafta oldu sanırım.Ne zaman toparladın, ne zaman boyadın.Bir de senin okulun, sınavların var.Bunlara nasıl zaman ayırıyorsun.Hızlı bir modelci olacaksın anlaşılan. Model çok güzel olmuş eline sağlık.Vernik konusunu bende daha önce sana söylemiştim.O konuyuda halledersen çok daha güzel modeller çıkaracağın inancındayım.Sevgiler.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Abilerim yorumlar için sağolun.İzmir toplantısında aldığım bu modeli 2 günde topladım.Bazı noktaları hoşuma gitmedi.ama olsunn hoş model oldu sonuçta.
vernik konusunda haklısınız.yanlış bir uygulama oldu.Ancak benim kafama takılan daha başka sorunlar.Örneğin bu Decallerin yanındaki sarı kısımlar o kısımları yok etmek için ne yapılabilir? Nesimi abi sen bakma bana bugün son günüm sayılır model konusunda.Öbür haftaya sınavlarım başladığı için bugün son gün sayılır.Yarın dersler ağırlıklı olarak başlıyor.Şu aralar sınav derdi olmadığından epeyi bir model çıkardım. Herkese teşekkür ederim. İYİ MODELLER... |
|
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pilotcuk
Örneğin bu Decallerin yanındaki sarı kısımlar o kısımları yok etmek için ne yapılabilir? Sen onları düşünme vernik halleder. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
CENK
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
Eğer yanlış görmüyorsam camlardaki maskeleri çıkartmışsın. Eğer vernik atacaksan cam kısımlar vernik atıldıktan sonra matlaşıyor. benim bir çok modelimde olduğu gibi.
Düzenleyen CENK |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |