![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 08:38 |
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten harika olmuş. ellerinize sağlık
![]() ![]() ![]() |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle olmamış zira samuray dediğin işini kılıçla halleder mertçe tüfenkle değil
![]() İşçiliğe kaişteye yorum yapmak aştı beni burdan tuttururum belki dedim ![]() Süper ne diyim, ellerinize sağlık ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de harika olmuş. Ayrıca katana nın deri sarmasına bayıldım.Ölçek kaç acaba?
Figürler ve özellikle samuray figürleriyle ilgilenenler Ronin adlı filmi mutlaka izlemeliler. Güzel bir sürpriz var filmde. |
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Yorumlara teşekkür ederim,
Figür 90 mm white metal ve 34 parçadan oluşuyor. Sevgiler |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Her türlü yoruma açık ama bir tek yorum mümkün:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
90 mm. Gerçekten harika. Yakından görebilmeyi de çok isterdim.
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
....
Nutkum tutuldu.. Eline sağlık Ragıp abi.. Harakiri yapmaya gidiyorum ben ![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Lonewolf
. Harakiri yapmaya gidiyorum ben ![]() ![]() +1 ![]() ![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
eline sağlık abi.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Abi son derece güzel olmuş.Ellerine sağlık.
Yalnız yere saplanmış kılıç chrome silver ile boyansa veya metal folyo kaplansa daha iyi olur diye düşünüyorum. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Her türlü yoruma açık ama bir tek yorum mümkün: ![]() ![]() ![]() Kesinlikle katılıyorum. Eline sağlık üstad. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ragıp abi olmamış bu, böyle maket olmaz, maket dediğinin hatası olur, efenim kötü görünür, hani nerede bunda? Yaktın bizi topluca harakiri yapmaya yollayacaksın
![]() Ellerine sağlık, "nihayet bitti" demişsin ama ne kadar sürerse sürsün bence değmiş, malı konuşturmuşsun. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
zwan
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Arkadaşlar,
Yorumlarınıza teşekkür ederim. Sanırım bu gazla 2 adet daha samuray yaparım. ![]() Sevgili Benbeni,aslında katananın metal kısmına polisaj yaptım fakat figür bittikten sonra saten enamel vernik atınca metal olan kısım daha da matlaştı.Sanırım tekrar bir polisaj gerekecek. Sevgiler |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Ragıp aabi;
Acayip güzel olmuş. Elinize sağlık. Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Yarı yapılmış hali bile beni kopartmıştı. İlk organizasyonda canlısını görünce herhalde katana çimen yerine benim göbeğime saplanır
![]() ![]() ![]() ![]() Çimlerin üzerindeki çiçekler bence figüre ayrı bir hareket vermiş... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Ragıp abi olmamış bu, böyle maket olmaz, maket dediğinin hatası olur, efenim kötü görünür, hani nerede bunda? Hmm...Sana sanırım yanlış öğretmişler:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Ragıp Abi her zamanki gibi şeref verdin, gözlerimiz bayram etti. Ellerine sağlık
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |