Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Pz 3 L | |
Yazar | Mesaj |
The_King
Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Konu: Pz 3 L Gönderim Zamanı: 08/05/2006 Saat 19:51 |
Herkese selamlar. 72 ölçeğe kaldığım yerden devam ediyorum. Kit revell in pz 3 L si. Gercekten müthiş bir kit. Düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim terapi kiti diyebilirim. Detaylı ve sorunsuz.... Modeli bilgiğimiz sekilde çabuk bir şekilde topladım. Boyamaya geldiğimde önümde panzer grili ve kış kamolu olmak uzere 2 secegenim vardı. Hem görüntüsünü begendığim hemde ilk defa denemiş olmak ıcın kış kamuflajlı olanı sectım. Referanslar icin Engin Abiye, Burak'a ve Ayhan' a tesekkur ederım. Ayhan a sorularımı cevapladıgı ıcın ayrıca tesekkur ederım.. Aracı kar,camur,pislik içinde yapmak istemiştim. Boyamayı bitirince tekerlek ve paletlere raw umber ıle yıkama yaptım. Ust tarafındakı beyazı bozmamak ıcın model üstünde ıstedıgım yerlere ıyıce ıncelltıgım raw umberı noktalar halinde koyup yedirdim. Sanırım buna Fedıng yada benzeri bırsey dıyolar neyse..Palet kısımlarına daha sonra mat earth ve sıyahtan olusan karısımı dusuk basıncla atıp camur doruntusunu tamamladım. Her modelımde oldugu gıbı bunun ıcınde bır altlık yapacagım ve gerekırse bazı kısımları yenıden eskıtecegım..altlık ıcın sabredemedım.. Her türlü eleştiriye açıktır.. |
|
The_King
Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Gönderim Zamanı: 08/05/2006 Saat 19:53 |
Bunlarda devamı... |
|
Panzerace
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
Gönderim Zamanı: 08/05/2006 Saat 20:59 |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:49 |
|
The_King
Gönderim Zamanı: 09/05/2006 Saat 01:11 |
sagolasın burak tesekkur ederım. Sende olmasan öylece duracakmıs yavrucak burda.. :) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |