![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Tora Tora Tora
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine kollarına sağlık çok güzel gidiyor.Yalnız bitir artık be kardeşim ne olursun bitir artık hergün heyacanla belki bitirmiştir son halini görürüz diye umutlanmaktan yorulduk.Neyse umudumu kaybetmemeliyim belki yarın yarın yarın....Saygılar.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Acele işe şeytan karışır.Paniğe mahal yok.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Motor resimlerini atlamışım ben ama iyi olmuş. Eline sağlık.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut abi projeni en başından beri takip ediyorum.Ben böyle bir eskitme görmedim şimdiye kadar.Eskitmeler harika olmuş.Modelde bir harika zaten.Sanırım uçuşlardan pek fırsat bulamıyorsun bitirmek için.Artık bir an öne finish bekliyoruz.Tekrar tekrar eline koluna sağlık.kolay gelsin...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
az az devam ediyor, korkum o ki bir yerde kafamın tası atıp girişecem o olacak, hayyydi bakalııım...
Saygılarımla, ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
oluyo oluyo...
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık Arkut bey...Aman sinirlenip dağıtmayın canım modeli.:)Çünkü çok güzel gidiyor.Kolay gelsin:)))
|
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Harika gidiyor girişmeye hiç gerek yok :D
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |