Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: 71 ’ HEMi CÜDA-Finiş | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 05:45 |
Hakan abi bu ne!! aşık oldum !! hasta olmuş elelrine sağlık süper ya... ama arkadn çıkan egzos uçları bi garip sanki...bir de motor kaputunda bir yamukmuk falan mı var ya da resimlerden falan mı yerine oturmuyor gibi ?? ....kusursuz olmuş tekrar ellerine sağlık renk yakışmış ;)
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
modifiyemre
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/04/2006 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 05:53 |
iyi bir çalışma olmuş. ama bence buna bir supercharger iyi giderdi aslında her amerikana iyi giderdee :D
|
|
tansel yılmaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 06:14 |
abi eline sağlık. tebrikler.... bu hemi cuda güzel aletmiş. canımızı cektirdin.
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 06:58 |
Egzoz içleri grimtrak olduğuna göre kurşunlu benzin yakıyor ve motor ayarları da gayet iyi demek!! :))))
Gri rengi pek sevmem ama arkadaki siyah ve BMF kombinasyonu ile bu alette çok iyi durmuş hocam, ellerine sağlık. KÇG için çok iyi bir çalışma olmuş... |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 07:07 |
Harika bir renk ve çok güzel bir model.Ellerine sağlık. Hakan Abi.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 08:14 |
Hakan abi çooooooooooooooooooooook güsel olmuş ellerine gözlerine sağlık o kadar temiz çalşmıssın ki sankim gerçeğini garajtan çıkarıp fotoğrağlamış gibin olmuş :)) (nası bi benzetme yaptıysam :)
Abi anahtarı istesem bi iki saatliğine verirmisin !? |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 10:01 |
Hakan abicim cok guzel olmus ellerine saglik ..
Sana bu kadar modelden birsey olmaz abi bu hizda devam et lutfen ;) |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 18:34 |
çok güzel olmuş tebrikler hakan abi
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 22:24 |
evet süper olmuş.hakan ağbi senin yüzünden amerikanda yapıcam herhaldeç:)
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 29/04/2006 Saat 00:52 |
İlgi ve alakalarınız için her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
Beğendiğinize memnun oldum.Uzun zamandır aradığım bir model olduğundan bir az kasmadım dersem yalan olur.Bir kaç ufak tefek (benle ilgili)hatadan başka bir sorun yaratmadan finişi gördü. Rewell'in keşke bütün kalıpları bunun kadar güzel olsa,vede bol bol bulunsada alıp renk renk yapsak. Herkese kolay gelsin. Düzenleyen HAKAN |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 29/04/2006 Saat 11:42 |
Hakan Abi yine coşmuşsun. Renk bu araca çok güzel gitmiş.Detaylarla fark yaratmışsın. Bazı ufak tefek ayrıntılar seyirciye büyük keyif veriyor.
Bunu söylemek bana düşmez belki ama, her ne kadar bizim ustamız olsanız da, bence sizin modellerinizde de ciddi bir gelişim var. (Gelişim süreci sadece biz çaylaklar için değil ustalar için de devam ediyor demek ki). Özellikle sergide dikkat ettim, son yaptığınız arabalar bir acayip. Hakan Abi bence de gazı kesme, üretime devam et. Biz izlemekten sıkılmıyoruz. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 29/04/2006 Saat 21:43 |
Hakan Bey sizin bu modelleriniz insanı feci şekilde gaza getiriyor.Çok güzel bir çalışma olmuş.Ellerinize sağlık....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2006 Saat 20:38 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Hakan Abi yine coşmuşsun. Renk bu araca çok güzel gitmiş.Detaylarla fark yaratmışsın. Bazı ufak tefek ayrıntılar seyirciye büyük keyif veriyor. Bunu söylemek bana düşmez belki ama, her ne kadar bizim ustamız olsanız da, bence sizin modellerinizde de ciddi bir gelişim var. (Gelişim süreci sadece biz çaylaklar için değil ustalar için de devam ediyor demek ki). Özellikle sergide dikkat ettim, son yaptığınız arabalar bir acayip. Hakan Abi bence de gazı kesme, üretime devam et. Biz izlemekten sıkılmıyoruz. Aslında bunları söylememiş olsaydın gücenirdim.Hayatta değişmeyen tek şey değişim demişler. Bu konuda bence henüz hiç kimse tam olarak evrimini tamamlamadı.Şimdilik hep beraber gelişim sürecindeyiz:) İlgilerinize tekrar teşekkürler. Gaza gelmek iyidir Seth,üretimi arttırır:))Sağol. Düzenleyen HAKAN |
|
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2006 Saat 22:30 |
Hakan Bey,
Elinize sağlık.Gerçekten süper güzel bir çalışma olmuş.Tebrik ederim.Darısı başımıza Saygılar Ogün KUNT |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 09/05/2006 Saat 06:56 |
Abinin biri yapmış:)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 09/05/2006 Saat 06:58 |
anneciiiiim :0
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 10/05/2006 Saat 04:04 |
Kapılarla ve bagajla oynaması hareket katmış modele.Renk olarakta yüzde yüze yakın tutturmuş.Motordaki kablo seti nefis.Parlaklık muhteşem.Kısaca oldukça başarılı bir çalışma olmuş.Yalnıızzz,bu kadar güzel bir çalışmaya yakışmayacak bir şey olarak çamurluktaki sinyalleri pas geçmiş bu abi.
Aynı benim gibi çalışıyor demekki.Muhakkak bir yerinde bir şey bırakıyorum bende :)) |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |