![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/10/2005 Saat 20:34 |
görünce cok hoşuma gitti merak ettim esnafa sordum sahibi yurdışından getirmiş dediler ama ben yurtdışında hiç tuzla görmedim bana willys degilmiş gibi geldi tuzla desem yanılmış olumuyum sizin fikriniz.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen crow |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Bana da tuzla gibi geldi. Keşke tam arkadan çekebilseydiniz... Tuzla'larda yanlış hatırlamıyorsam 1303'üncü tamir bakım fabrikasınını temsilen kapakta 1303 (veya başka bir rakam da olabilir) yazıyordu...
İyi modelle tozbek |
|
![]() |
|
mk_ozkir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
![]() ![]() ![]() |
beşevler/ankara da da bundan bir tane var, ön tamponun üzerinde kazma kürek takımı da vardı ben gördüğümde
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Bunlar'dan istanbul'da (plakaya bakarsanız 34 yazıyor) en azından iki tane var. Biri de bej. Sanırım Bej olanın öndeki yıldızının etrafında halkası da vardı. Genelde Bebek civarında rastlıyorum o yakınlarda oturuyor olabilir sahibi.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |