Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: bozcaada | |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Konu: bozcaada Gönderim Zamanı: 01/10/2005 Saat 20:34 |
görünce cok hoşuma gitti merak ettim esnafa sordum sahibi yurdışından getirmiş dediler ama ben yurtdışında hiç tuzla görmedim bana willys degilmiş gibi geldi tuzla desem yanılmış olumuyum sizin fikriniz.
Düzenleyen crow |
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 01/10/2005 Saat 22:34 |
Bana da tuzla gibi geldi. Keşke tam arkadan çekebilseydiniz... Tuzla'larda yanlış hatırlamıyorsam 1303'üncü tamir bakım fabrikasınını temsilen kapakta 1303 (veya başka bir rakam da olabilir) yazıyordu...
İyi modelle tozbek |
|
mk_ozkir
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
Gönderim Zamanı: 01/10/2005 Saat 23:43 |
beşevler/ankara da da bundan bir tane var, ön tamponun üzerinde kazma kürek takımı da vardı ben gördüğümde
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2005 Saat 01:28 |
Bunlar'dan istanbul'da (plakaya bakarsanız 34 yazıyor) en azından iki tane var. Biri de bej. Sanırım Bej olanın öndeki yıldızının etrafında halkası da vardı. Genelde Bebek civarında rastlıyorum o yakınlarda oturuyor olabilir sahibi.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |