![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
ogunkunt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 06:29 |
Revell 1/24 Enzo Ferrari.
Bu maket uzun süredir yatıyordu.Nihayet bir yerinden başlayabildim.Motor detaylarının resimleri ekte. Saygılar Ogün ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ogunkunt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
devam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Mekanik işlerden başlamışsın ama, aslında gövdeden başlamak işleri biraz daha kısaltır. Gövdenin macun-zımpara-boya işlemleri arasındaki bekleme sürelerinde diğer işler yapılabilir. Boya katları arasındaki bekleme süresi de sabırsızlık vermez, çünkü diğer işlerle uğraşıldığından ikinci planda kalır...
Kolay gelsin! |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin.Motor kapağındaki kırmızı kısımlar saten kırmızı olacak.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Varol
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin.Başarılar dilerim...
Sait |
|
![]() |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Ogün Abi kolay gelsin şu sitede bu araçla ilgili bol miktarda resim bulabilirsin.Gerçi yarın ben bu resimleri sana vereceğim.İstersen bir göz gezdir.
Referans |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
çok iyi.kolay gelsin
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin Ogün.
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin Ogun finisi merakla bekliyoruz. Nesimi'nin verdigi referanslarda cok yararli olacaktir
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Aynı kite bende başladım.Herkes bu aracın Tamiya olanını tercih ediyor (haklı olarak)bakalım bittiğinde nasıl olacak.
İlk izlenimlerim pek hoş değil yalnız:) |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Aynı kite bende başladım.Herkes bu aracın Tamiya olanını tercih ediyor (haklı olarak)bakalım bittiğinde nasıl olacak. İlk izlenimlerim pek hoş değil yalnız:) Hakan Bey ne deyim bilmiyorum.Bir süre önce bende bu kite başladım. Enzo ortak projesi mi yapsak acaba. İlerlemeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim.Kolay gelsin..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Haydi bakalim buyrun Enzo senligine :)
|
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
BUROCK
![]() ![]() ![]() |
Burak BALKIR
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen HAKAN |
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Burak amblemler gerçekten muhteşemmiş.Alsakmı ne yapsak?
:)) |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
:))) Yapım aşamasını bir takım sebebler sonucu maalesef sitemizde basamıyorum :( Bu sebebleri merak eden yalnız ben miyim acaba?;) aydınlatırsan sevinirim Hakan abi... |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
seth
![]() ![]() ![]() |
Ustalarımıza bir sorum olacak benim.Ogün Abi ve Hakan Bey'deki kitlerde nasıl çıktı bilmiyorum ama benim kitde arka farlar tamamen kırmızı plastiğe basılmış şekilde geldi.Ama olması gereken resimdeki gibidir.
![]() Tamamen kırmızı olan bu parçalarda ortadaki şeffaf ve turuncu lambaları nasıl yapacağım hususunda önerilerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler..... Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |