Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: THK 1. Plastik Model Uçak Yarışması | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
ahmetsen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
Gönderim Zamanı: 10/04/2006 Saat 05:39 |
Arkadaşlar ;
İşinize karışmak gibi olmasın ama Taaa Ankaraya kadar gelmişken ve hatta etimesguttaki Türk Kuşu Tesislerine gelmişken , Zırhlı Birliklerdeki Zırhlı Araçlar Müzesi Gezilebilir. Gerçi bunun için bir organizasyon ve izin gerekli ama . Çözülemeyecek bir sorun değil . THK bir organizasyon yaparmı bilmem ama sanırım cumartesi günü boş olacak ve 1 gece burada kalınacak . Hep beraber bir takım aktivitelerde bulunabilir veya THK'dan bu konuda yardım istenebilir ( ÖRN: Araç tahsisi ) . Ne dersiniz. Belkide böyle bir organizasyon çoktan yapılmıştır ben sazanlık yapıyorumdur. Her neyse öylesine bir söyleyeyim dedim . |
|
http://www.trncmodelci.com
|
|
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2006 Saat 01:09 |
Arkadaslar
Dun itibari ile net katilim 106 maket yarisma , 14 maket sergi olarak gozukmektedir. Evlerinizdeki incileri yaristirmakta veya sergilemekte bir mahsur olmadigina inaniyorum. Ulkemizdeki ender yapilan bu tur faaliyetlere ozellikle baslangicta destek vermek hepimizin yararinadir. katilimlarinizi on-kayit yaparak ve modelleri tercihan kendiniz ama katilamiyorsaniz bir tanidiginiz ile veya saglam sekilde kutulamak sarti ile bana ileterek gonderebilirsiniz. |
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2006 Saat 03:49 |
valla Başkanım,daha önce 5,bugün itibarı ile de 7 ad. kayıt yaptırarak üzerime düşen görevi elimden geldiğince yaptığım kanaatindeyim....gelsemde gelmesemde modellerimin orda olması ,azda olsa sorumluluğumu yerine getirmenin mutluluğu içersinde olduğumu belirtmek isterim...özellikle bu işe yeni başlamış vede genç olan arkadaşları bu tip organizasyonlarda görmek bizleri mutlu eder....esenlikler diliyorum....
|
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 27/04/2006 Saat 03:09 |
Yumurta kapıyı bordalamak üzere arkadaşlar.Elinizi çabuk tutun.
Ben üç parçayla geliyorum inşallah. |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2006 Saat 06:57 |
Sevgili arkadaşlar
Maketlerini yarişmaya göndermek isteyenler, en geç 3 mayıs çarşamba günü olmak kaydı ile aşağıdaki adrese maketlerini bırakabilirler. I.Karaoglanoglu cad. no 25 Etem Zengin iş Mrz kat 3 34418 Seyrantepe Tel : 0212-2787812 Ön kayıt yaptırmayı unutmayınız |
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |