Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Revell - Akrilik | |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Konu: Revell - Akrilik Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 03:55 |
Merhabalar
Revell f-104 modelim için boya almak istiyorum. Tercihim akrilik. Hatta tercihim Tamiya yada Gunze. Daha önce de boya karşılıkları sormuştum. Cevap olarak gelen linklere baktım fakat aşağıda yazacağım Revell boyaların karşılıklarını bulmakta zorlandım. Bu zorluğun asıl sebebi; tek marka çalışmak istemem. Aşağıdaki renklerin Gunze yada Tamiya karşılıklarını öğrenebilirsem çok sevineceğim. Revell Carmine Red Mat 36 Olive Brown Mat 86 Leather Brown 84 Anthr Grey Mat 9 Lightgrey Mat 76 Aluminium Metallic 99 Steel Metallic 91 |
|
Ali Serhat Ünal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 08:50 |
Önce Humbrol karşılıklarını bulup ordan Tamiya yada Gunze'ye çevirebilirsin...http://www.ww2modelmaker.com/articlepub/Humbrol.htm
|
|
Ali Serhat Ünal
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 14:13 |
Önce yapmak istediğiniz versiyonun ne olduğunu belirtin. Uçak amerika veya müttefiğine ait olduğundan üzerindeki boyanın mutlaka FS veya RAL olarak karşılığı vardır. Revell firması kendi renklerini kullandırmak istediğinden,başka firmalarda doğru bir karşılık bulamama ihtimaliniz oldukça yüksek. Gunzede çok miktarda modern FS karşılığı boya var.Tavsiye ederim. |
|
idris
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 14:16 |
Orjinalini yazan: Mueve
Bu zorluğun asıl sebebi; tek marka çalışmak istemem. Sebebi nedir? |
|
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Gönderim Zamanı: 02/05/2006 Saat 01:31 |
Cevapları yeni gördüm.
İlginize teşekkürler. Zorluk; boyaların tümünün tek marka olmasını istemem. Yani ikisi gunze, kalanı tamiya olsun istemiyorum. |
|
idris
Gönderim Zamanı: 02/05/2006 Saat 07:09 |
Tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kadar çok çeşit barındıran firma yok gibi.
İlla bi eksikleri çıkıyor.Hiç kasmayın kendinizi. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |