![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
ben bırakacaktım aslında o işaretleri ama,ss'ler eve gelip bakar diye korktum,sildim biraz önce :)))
mis gibi modern yapıyodum,stantardt kamo,yüzlerce referans,renkler belli,o ele geçirdi,bu üzerine işaret koydu yok...doldurdum eve almanları,bakalım nasıl olacak :) |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Mis gibi olmuş bence.Eline sağlık.
Aslında en güzeli plan ne diyorsa öyle yapmak.KÇG olayını iyice özümseyip can sıkmadan maket yapmak lazım. Allah bu interneti bildiği gibi yapsın.Hiç bişi bilmezken ne kadar rahat yapıyordum maketleri.Peeeh. |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
benim tigerımın üzerinde olamaz öyle yankilerin koyduğu işaret falan...bunun subayı olacak,onun dolduruşcusu olacak,yakışırmı :)))))))
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Öyle tanka karizmatik üniforma lazım herşeyden önce :) .
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |