Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Devam eden birkaç çalışmadan resimler. | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 10:47 |
Revellden başkası çıkarmadı zaten 32 Tornadoyu.
Ama eski olanlar pek iyi değil. Revell sonradan kalıbı elden geçirip epey güzelleştirdi.Alırken dikkat edin,yeni olsun. |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 11:19 |
teşekkürler :)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 21:57 |
Abi bana diyorsun ama sen daha arızalısın...:)
Hanımla kavga etmiyormusunuz.Bu kadar modeli nerede, nasıl yapıyorsun. Diyecek birşey bulamıyorum.Kolay gelsin...... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 22:18 |
Sorma sorma...benim artık tamir edilecek bir tarafımda kalmadı.Dün ne yaptım biliyormusun.Gittim Mc Laren Mercedes ten bir tanede ben aldım....insanın böyle dostları ve arkadaşları olunca nasıl bıraksın bu hobiyi.:).şaka bir yana evin salonu engelli koşu pisti gibi oldu.bu akşam bir kaç resmini çeker yayınlarım.Umarım bu hafta sonu birçoğunu bitiririmde ortalık biraz sakinleşir.
Ogün |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 22:21 |
Orjinalini yazan: ogunkunt
Dün ne yaptım biliyormusun.Gittim Mc Laren Mercedes ten bir tanede ben aldım.... Abi kesinlikle çok iyi bir karar vermişsin.Modeli gördün çok iyi bir araç.Ayrıca bulduğum referans resimleri de verebilirim.Modeli toparlarken yardımcı oluyor.Hafta sonu gelirsen modeli de getirebilirim belki.Canlı görmüş olursun.Görüşmek üzere.... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |