![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: impreza
Bende yapılmamıs 3 focus wrc var (diğerlerini saymıyorum) Neden 3 tane yapılmamış model duruyor.Yapılsalar daha güzel değilmi? :=)) |
|
![]() |
|
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Bende yapılmamıs 3 focus wrc var (diğerlerini saymıyorum) Neden 3 tane yapılmamış model duruyor.Yapılsalar daha güzel değilmi? :=)) +1 iç kısım koltuklar dışında şöyle oldu ![]() ![]() ![]() koltukları da mat kırmızıya boyayıp taktım mı bu iş tamamdır. Düzenleyen Atilla Sülün |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
İç mekanı hangi boya ile boyadın.Çok parlak duruyor.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
ts-29 semi gloss black. ben de anlamadım. airbrushla da spreyle de bu boya bir türlü olmadı gitti. ya çok parlak oluyor ya da mat. neyle inceltmeli nasıl yapmalı bir türlü çözemedim.
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Atilla piyasada semi gloss black olarak kullanabileceğin en iyi sprey boya Marshall'ın spreyi.Fiyat olarak hem ucuz hem de büyüklük olarak Tamiya'nın 4 katı.Bir kere dene.Kesinlikle pişman olmayacaksın.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Atilla Sülün
![]() ![]() ![]() |
burada bulabileceğimi sanmıyorum ama yine de bir bakayım.
|
|
![]() |
|
Varol
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Atilla Bey,
Malzeme konusunda yardıma hazırım.Kolay gelsin Sait |
|
![]() |
|
Atilla Sülün
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Varol
Atilla Bey, Malzeme konusunda yardıma hazırım.Kolay gelsin Sait teşekkürler sait. |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Ömer'e katılıyorum.Bencede piyasadaki en baba mat ve yarı mat siyah Marshall.
Oralarda bulamazsan buradan kargo yaparız. Bir deneyen bir daha bırakamıyor. :)) |
|
![]() |
|
Atilla Sülün
![]() ![]() ![]() |
sağol hakan abi. eksik olmayın. ben bir bakayım olmazsa haber veririm.
|
|
![]() |
|
impreza
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Neden 3 tane yapılmamış model duruyor.Yapılsalar daha güzel değilmi? :=)) onlar sıralarını bekliyorlar.. |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
![]() |
|
Atilla Sülün
![]() ![]() ![]() |
motor da bitti.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
impreza
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
ahh üleen ahhh böyle airbrush ın yaptıgı güzel boyaları gördükce içim yanıyo.
küçük emrah gibi airbrush ım yok benim abiiiii. :))) Düzenleyen impreza |
|
impreza
|
![]() |
|
Atilla Sülün
![]() ![]() ![]() |
senin baya yatırım yapman lazım bu işe engin. airbrush yok, kompresör yok, dijital fotoğraf makinen yok vs. bence artık maket alımını bırak da bunlara bak.
|
|
![]() |
|
impreza
![]() ![]() ![]() |
airbrush ım yok benim
kompresörüm yok benim fotograf makinem yok benim. |
|
impreza
|
![]() |
|
yavuz83
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
atilla hocam gidişat iyi devamını merakla bekliyoruz.sıradaki fotoğraflarıda bizden esirgeme.bu motorun hacmi kaç gücü ne kaç silindir benzinlimi:)) şaka şaka insan arabalarla kafayı bozunca böyle oluyo iyi çalişmalar.bütün arkadaşlara kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Atilla Sülün
![]() ![]() ![]() |
sorma hocam. yaza alacağız inşallah.
|
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
airbrush ım yok benim kompresörüm yok benim fotograf makinem yok benim. Üzülecek bir şey yok ya.İlk iki bende hala yok.:)) Ama edinmek lazım,onlarsız olmuyor netekim. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |