![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
impreza görünürdeki kalıp izlerini yok etmeni tavsiye ederim hiç değilse. bu tip ayrıntılar hem modelin gerçekçiliği açısından hem de bizim ustalığımızın geldiği aşama açısından çok önemli.
|
|
![]() |
|
impreza
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
sevgili erhntly ve ati.
ne deseniz hakkınız var. biraz acele ettim modelin bitmesi için oyüzden atladım ama ilk afv modelim oldugu için hoşgörün (şimdi ne alakası var wrc leri neden hatasız yapıyon derseniz o da doğru) erhntly ön lastikteki çapaklar çok gıcık onları nasıl alacam? bi de namlu uclarını delmenin kolay bit yolu varsa bana yazar mısın? uyarılarınız için sagolun. |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Ölçek 1/35 olduğuna göre ve aracın arazi şartlarında kullanıldığı düşünüldüğünde, ben olsam lastikler için hiç zımpara falan aramaz doğrudan eğe ile işe başlardım :) Eğenin lastik formunda ve dişlerde de deformasyon yapması riskli olsa da savaş şartlarında kullanılan lastiklerde erime, dişlilerde parçalanma vb. olması normal karşılanmalı bence. Eğeleme işleminden sonra tabiki zımpara ile en azından yere deyen kısımların düzeltilmesinde fayda var :)
Namlu uçları için elinde varsa mikro matkap uçları işe yarayacaktır. Bunlar yoksa maket bıçağının sivri ucu ile delme işlemini yapabilirsin. Çok derin yapmana gerek yok, yeterki ucu delik hissi versin. Uçaksavarların daha koyu renkli olması gerektiğini düşünüyorum.Elinde gun metal vb. renkler yoksa doğrudan siyaha boyayabilirsin. Sonra da metalik parlak bir boya ile kuru fırçalama güzel olacaktır. Ama önce kalıp izleri lütfen :) Kolay gelsin... |
|
![]() |
|
impreza
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
boyama işinde tamamen klavuza sadık kaldım.
ucaksavardaki silahlar metallic grey. modelin geneli ise tamiya ts-5 spreyle boyanıyor. |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Tamiyanın verdiği boya referanslarına pek güven olmuyor. Aşağıdaki ref. resimler bir fikir verebilir. Israrımın bir nedeni de bu silah ile binlerce atış yaptığım için yakinen tanımamdır.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |