Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: drag kazası ? | |
Yazar | Mesaj |
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Konu: drag kazası ? Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 04:22 |
bilen gören var mı ? antalya'da sanırım annem tv görmüşde söyledi pontiac opet arabası galiba kaza yapmış 3 kişi falan ölmüş ?? üzüldüm ya
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 04:34 |
of şimdi izledim tv de moral falan kalmadı çok kötü direk dalmış izleyicilere ya :( havada uçmuş insanlar yazık!! tedbirsizliğin sonu hiç ne duvar ne birşey var 5, 6 m yanlarından geçiyor insanların yüzlerce beygirlik aletler...yine 3 kişi iyi çok daha kötü olabilirmiş
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 04:36 |
Evet duydum 3 ölü 2 yaralı var. Yaralılardan biri sürücüymüş, ölenlerden biri 18 biri 21 yaşında. Geçekten kötü bir kaza bende çok üzüldüm :(
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 04:40 |
Evet yarışın sorumlusu kimse hiç bir önlem alınmamış umarım bundan sonraki yarışlarda seyircinin güvenliğini ihmal etmezler :((
|
|
|
|
corabatir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 04:41 |
haberlerde gördüm gerçekten kötüydü geride kalanlara allah sabır versin gerçi hiç bir önlem almamış organizasyon da, herkes yolun kenarında güvenlik duvarı yada tarzı hiçbir şey yok kaza geliyorum demiş
|
|
live to fly, fly to live
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 04:50 |
Bu önlemsizlik sadece orda değil abilerim.Eskişehir de o yarışlarda da seyircilerle arası 5 6 metre idi ve karşı taraftan izleyen seyircilerin önlerinde hiç bir koruma yoktu.Gerçekten çok üzücü bir haber.Allah ölenlerin ailelerine sabır versin.Kaza nın nedeni ne dir peki bilen varmı?
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
roadrunner
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 05:17 |
türkiyede kaza olduktan sonra iş işten geçdikten sonra köprü yol ışıklar vs vs vs yapıldığı için inş yine tekrarlanmaz önlem alınır alınamıyorsa yapılmasın daha iyi. sağ taraftan kalkış yapıyor mavi opet arabası sonra hızlanmasında bir gariplik var hafiften 8 çiziyor biraz öyle gidip bir anda sol şeride geçip insanların arasına dalıyor ama hızlanırken anlamıştır pilot 8 çize çize hala gazda gidiyordu bence pilotun hatası yok değil (yani ben öyle gördüm tv den ) ama neden bilmiyorum
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
shaw
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 05:47 |
evet göründüğü kadarıyla pilotaj hatası gibi ama araçta mı bi teknik arıza oldu bilemicez artık.
|
|
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 08:12 |
Araçta bir teknik arıza olabilir,pilotajda da bir hata olabilir....haberi duydum ancak görüntüleri görmedim.
Ancak böyle yarışmaların yapıldığı pistlerede alınacak tedbirler alşımış mı?...seyirciler piste göre ne konumda yerleştirilmiş...en yakın ambulans ve itfaiye aracı piste ve seyirciye göre nekadar yakın...oluşan kazaya TEDBİRSİZLİK diyebilirmiyiz...yada... Yazık çok üzücü,bu tür organizasyonları yapanlar nezaman gerçek tedbirler almaya başlayacak... |
|
CEKO
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 08:49 |
Bir arkadaşım da drag yarışındaydı ve söylediğine göre noslu araç, bitik lastikle birleşince kontrolden çıkmış.İşin üzücü ve düşündürücü yanı da yarış başlamadan uyarmışlar lastiklerinden dolayı sürücüyü.
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 20:22 |
Cem yılmaz'ın sosyal mesajı boşa cıktı pistlerdeki durum caddelerdeki durumdan farksız gibi.
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 21:23 |
Caddeleri pist sananlar kadar pistleri cadde gibi başıboş bırakanlarda aynı ölçüde sorumlu.
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 18/04/2006 Saat 01:57 |
Bugün sabah haberlerde izledim.Gerçekten de çok feci bir kaza olmuş.insanlar havada uçuşmuş.Dedinğiniz gibi Cem Yılmazın çağrısı yalan olmuş.Bunun yanında pilotun uyarılmasına rağmen kararlı davranması ise bir başka tedbirsizlik...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 18/04/2006 Saat 05:32 |
Bildiğim kadarı ile pilot bitik lastikle gazlamayacak kadar tecrübeli birisi.Neticede kalkış yapıyorlar.Eğer böyle bişi yaptıysa kariyerine ihanet etmiş ve 3 insanın canına mal olmuş.Yazık.
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 18/04/2006 Saat 05:52 |
Görüntüleri ben bu akşam haberlerinde izleyebildim. Maalesef 3 can gitmiş. Pilotta kusur vardır veya yoktur; bu çok önemli değil. Bu bir mekanik spor, her an her şekilde bir kaza yaşanabilir. Atıyorum, tekerlek çıkar mesela. Şaft istavrozu kopar, başka bir yeri kopar düşer, o parça seyircilere gider vs.vs.. Önemli olan, hiç koruma tedbiri alınmamış olması ki, bu da doğrudan organizasyon komitesini bağlayan bir husus. Havaalanında beton blokları koymak biraz zor oluyorsa o zaman seyircileri "kale arkası"na toplamak lazım. Bu kadar güvenlik ihmaline hayret ettim. Pilot suça ancak bir oranda dahil edilebilir, o da güvenlik olmadığını görüp te yarışmayı reddetmemiş olduğu için. Ama esas suç bence organizasyonda. Bu yarışın Federasyona bağlı olup olmadığını bilmiyorum, bağlıysa Federasyon da suç zincirine dahil...
Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |