Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Megane RS Pickup | |
Yazar | Mesaj |
aburakc
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Konu: Megane RS Pickup Gönderim Zamanı: 06/04/2006 Saat 20:09 |
Bir modifiye araba forumunda gördüm, çok güzel bir çalışma olmuş. Resimlerin tamamına
buradan ulaşabilirsiniz. Buraya ilk ve son halinden bir kaç fotoğraf veriyorum. Yapım aşamaları ve diğer resimler için verdiğim linkten bakabilirsiniz, zira çok resim var. |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 06/04/2006 Saat 21:33 |
İşlemlere pek bi yakınlık hissettim nedense?? :)))
Burago 1/18 diecast ile iyi uğraşmış. Adı Gabriel Gonzales, herhalde İspanyol... |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 06/04/2006 Saat 21:49 |
Ispanyol kasap :D
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 08:27 |
Gerçekten ayakta alkışlamak gerek ustayı. Ama Egzoslara dokunmaza daha iyi olurmuş g.b. geldi bana tabi bana düşmez bu kadar emeğin üstüne "Gonzales abi egzoslarda btırmışın demek" :)) tabi gonzales usta beni duysa beni de bi pick-up a dönüştürür heralde:)))
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 16/04/2006 Saat 03:58 |
Helal olsun Die cast üzerinde bu kadar oynama yapabilmek her babayiğidin harcı değil.Bunun dışında,
Güzel olmuşmu ? Bence olmuş:)) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |