Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yarışma ve Sergiler
 Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler
Mesaj icon Konu: Denizlide Model Sergisi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Captainairbus
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 701
Alıntı Captainairbus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 07:10
Emeği geçen herkesi model camiası adına tebrik ediyorum.
ex copilot.
IP
HYAMAN
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 470
Alıntı HYAMAN Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 07:20
Düzenleyip iştirak edenlere tebrikler diyorum.İki sorum olacak: birincisi bu yapılan yer neresi bir sergi falan mı?Arkada başka faaliyetler de var gibi duruyor.İkincisi halktan nasıl bir tepki alındı acaba?Maketler hakkında nasıl sorular soruldu bunu çok merak ediyorum doğrusu.
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
IP
volkan
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 442
Alıntı volkan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 07:21
Tebrik ediyorum.. cok guzel bir sergi olmus.. Emegi gecenlere tesekkurler, selamlar...
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan.
IP
oy61
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1471
Alıntı oy61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 07:50
Öncelikle arkadaşlar adına hepinize teşekkür ediyorum. İlk gün için fena olmayan bir ziyaretçi kitlesine ulaştık. Esas olarak hafta sonu tatilini bekliyoruz. Hafta sonunun çok daha iyi geçeceğine eminiz.

Orjinalini yazan: HYAMAN

İki sorum olacak: birincisi bu yapılan yer neresi bir sergi falan mı?Arkada başka faaliyetler de var gibi duruyor.İkincisi halktan nasıl bir tepki alındı acaba?Maketler hakkında nasıl sorular soruldu bunu çok merak ediyorum doğrusu.

Serginin yapıldığı yer Halk Eğitim Merkezinin sergi salonu. Şuanda sadece bizim eserlerimiz sergileniyor, salonda başka bir aktivite yok. Genel olarak insanların hoşuna gidiyor. Tabii olaya 'Uçuyor mu bunlar? Uçmuyormu, maket yani' diye yaklaşanlarda var. Ama zamanında bu hobi ile uğraşıp sosyal ortam eksikliğinden bu işten kopmuş kişilerde geldi. Aileler özellikle çocuklarının bu tarz hobilerle uğraşmasını istiyorlar ve çocuğunu getirip özendirmeye çalışanlar oldu. Zaten bizim esas olarak ulaşmak istediğimiz içinde merak olan insanlar ile gençler. Kendim adıma okul hayatımın son ayları olduğu için modelciliğe elimden gelen her katkıyı yapamaya çalışacağım. Tekrar burdan bütün arkadaşlara destekleri için teşekkürü borç bilirim :)
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim       
IP
Korkut
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1409
Alıntı Korkut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 09:12
Bu konuyu biraz geç gördüm.. Çabalarınızı tebrik ediyor ve alkışlıyorum. Devamının Denizli'nin yanısıra diğer illerde de gelmesi dileği ile...
IP
idris
Üye
Üye

Gönderilenler: 3861
Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 10:01
Katılan her modelciyi tebrik ederim.
IP
KursadA
Üye
Üye

Gönderilenler: 608
Alıntı KursadA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 13:42
Bence cok guzel bir aktivite olmus gercekten, buradaki ruhsuz sergilerden daha guzel gorundu gozume. Elinize saglik.

Düzenleyen KursadA
IP
CErginbas
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1160
Alıntı CErginbas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/04/2006 Saat 09:28
Ben bu konuyu atlamışım. Osman arkadaşım seni, ve bu aktivitenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.    Darısı diğer illerimizdeki, modelcilerin de başına diyorum.

Selamlar
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
IP
skyraider
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Alıntı skyraider Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/04/2006 Saat 20:45
Herkese selam.siteye birkaç gün önce kaydoldum.İsmim Uğur SİPAHİ sizlere Denizli den yazıyorum Osman arkadaşımın belirttiği Denizli de açılan serginin çalışmalarını yapanlardan biriyim.Bu ikinci sergimiz.Geçtiğimiz yıl açtığımız ilk sergi oldukça ilgi gördü,arkasından yaklaşık 25 öğrenciye kendi çabalarımla kurs verdim ve maketçiliği aşıladım.Denizli de maketçilik oldukça zayıf hiç kimse bu uğraştan anlamıyor ve bilmiyor birkaç arkadaşımla beraber her düzeydeki okullara gidip kendimize taraftar toplamaya çalışıyorum.Sergimizle ilgili yazı yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.İyi çalışmalar..
IP
SweetChild
Üye
Üye

Gönderilenler: 372
Alıntı SweetChild Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/04/2006 Saat 02:31
Selamlar.
Ben de Uğur Selek. Denizlide açılan Sergideki ikinci katılımcıyım.
öncelikle burada sergimiz ile ilgili yazı yazan tüm arkadaşları gönülden teşekkür ediyorum.
ilgili ilgisiz denizli halkından katılımcı oldular. sergimize gelen ve ilgi gösteren halkımıza da teşekkür ederim.
tabii ufak tefek sornlar olmadı değil.
"Bu ne?" "neden uçmuyor" "neden türk bayrağı olan yok" gibi sorulara yılmadan cevap verdiğim için de kendim ve diğer arkadaşlarım adına da gurur duyuyorum.
bu tür aktivitelerin siz diğer maket camiası mensuplarına da nasip olmasını diliyor, yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarımı tekrar gönülden kutluyorum.
herkese iyi günler...
SweetChild
IP
erhntly
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 824
Alıntı erhntly Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/04/2006 Saat 02:56
Bu sergilerin olumlu tanıtımı sonucunda, İstanbul'dan sonra en çok Denizli'den modelci üyemiz olursa şaşırmamak gerek :)
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04