Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Plymouth Belvedere 1958 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 09:14 |
ilk modelinizi aralıkta paylaşmıştınız bu kadar kısa sürede bu kadar güzel modeller üretmiş olmanızdan dolayı ayrıca tebrikler ellerinize sağlık toyota ne durumda kolay gelsin
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 09:50 |
Sait Bey, elinize sağlık.
Arabayı yakından da gördük, çok beğendik. Korkut Abi'nin boya konusundaki yorumuna katılıyorum.Ama bence bu durumu o kadar da kafaya takmamak lazım. Zira daha bir kaç model yaptığınız göz önüne alınırsa, bu aracın artıları eksilerinden çok fazla. Ve her şeyden önemlisi genel görünümü göze çok hoş gelen, ve tertemiz toplanmış bir model. Bir de Bare Metal işçiliği eklenince, koleksyonunuza çok güzel bir parça daha eklenmiş oldu. Güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum. selamlar. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 04:06 |
çok güzel olmuş elinize sağlık.eskitme ile mükemmel olurdu diye kendimi düşünmekten alı koyamıyorum.selamlar
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |