Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: VESPA 125 Primavera | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 03:07 |
Yorumlariniz icin en icten tesekkürlerimi sunarim:)))
Valla bonbon gibi görünüyor ama tatmaya kalksam biraz TS-13 tadi verebilir. Üstelik dis izlerim motorun üzerinde hic hos gözükmez :)))) hehe Birde Tamiyanin yeni aldigim 1/6 Harley Davidson Polis Motorunu yapsam kimbilir nasil olur ;) Bana öyle geliyor ki biter bitmez bin üstüne git gibilerden olacak :)))) Hepinize bol maketli günler dilerim |
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 04:58 |
elinize sağlık çok şirin olmuş gelecek çalışmalara kolay gelsin :)
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 04:13 |
moses modellerin çok güzel..gel şunların bir kaç tanesini kirletelim.biraz tozlansınlar.:)))
|
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 14/04/2006 Saat 06:29 |
Aaaa yazık günah degilmi bu güzelim maketciklere.:)))) Piril piril parlarken kirlenecekler :(((
Böyle cici cici kalsalar daha iyi degilmi?? Kiyamam ben onlari tozlatmaya, yaglatmaya :)))) hehehe Sirada güzel bir kamyon maketi daha var. İnsallah son anda vazgecip baska modele yönelmem :)))) Bol maketli günler sizlerin olsun:))) |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |