Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Revenge of çaylak | |
Yazar | Mesaj |
mr47
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/01/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Konu: Revenge of çaylak Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 06:03 |
Selamlar herkeze
Uzun zamandır mesaj yazmıyorum maket yapıyorum Sınırlarımı zorlayayım dedim ve P-38 J/L Lightning yapmaya başladım fakat pilot boyamayı pek anlayamadım daha önce yaptıysanız. Lütfen yardım!!! Maket Revell 1:32 |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 14:55 |
şimdi pilotu ben şu şekil boyuyorum.önce esas elbisedeki ana rengi komple atıyorum.daha sonra kemerlerini eldivenlerini pabuçlarını falan boyuyorum.en sonda flesh ile suratını boyuyorum.suratta gölgelendirme yapılabilir ama ben hiç yapmadım.son olarakta kıyafetlerin üstüne mat vernik atarsak iyi olur.pilotun kıyafetleri mat olur çünkü.biraz eskitmede güzel olur kırışıklıkların arasına falan girmiş boya gölge efekti verir biraz.
|
|
mr47
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/01/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 16:29 |
Öyle değil ben de sizin gibi yapıyorum.
Benim anlatmak istediğim pilotun kolunu bacağını nasıl boyağıcağız Mat verniği bilmiyodum teşekkürler |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 10/04/2006 Saat 03:59 |
Sorunuza gereken cevap verilmiş zaten.
Yok bu değil derseniz öğrenmek istediğiniz şeyi daha açık anlatmanız gerek. |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 10/04/2006 Saat 04:49 |
Nasıl derken kullanacağınız araç mı? (Fırça)
Gereken renkler mi? (yeşil tonları, dönemine göre farklı) Nedir? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |