Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Sordum Namın verdiler, Pala Remzi dediler | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 10:24 |
Arkadaşını pek gözüm tutmadı ama her ikiside havalı duruyor.
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 19/12/2005 Saat 19:24 |
Hazır bu modeller bitmişken sorayım, bu figürlerin altına, ahşap tabanlar nereden yaptırabiliriz?
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 06:04 |
Arkadaşlar, İHMPMUK sergisi için, ufak tefek eksikleri olan modellerimi, tamamlıyordum. Sıra önceden bitirmiş olduğum figürlere taban çalışması yapmaya geldi.
Marangozdan, 5x5x5 lik bir küp kestiridim Bu küpü, yapışkanlı ahşap görünümlü kaplamayla, kapladım. Figürün tabanını alçıyla beraber gömdüm. Figürün bir ayağı yukarda olduğu için, araziye eğim verdim. Çimlik bölgelere çim, solmuş çolak bölgelere, kum ve değişik grenli taş ekledim. Sonrasında Airbrushı temizlemeden, 6-7 renk arasında geçiş yaptım Çimlerin dibi toprak gibi görünsün diye, bolca terebentinle inceltilmiş burnt umber'i aralara damlattım. Işık vermek için, çimlere sarı ile, kuru fırçalama yaptım. Figürü ve aksesuarlarını sabitledim. En son, bahçeden topladığım, minyon kozalak, ve kuru dal parçasını yapıştırdım. Reklamcıda yaptırdığım plakayı da yapıştırınca, model nihayetine erdi. Sorularıma sabırla cevap veren Ragıp Abi'ye teşekkür ederim. Sergide görüşmek dileğiyle. Düzenleyen CErginbas |
|
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 10:21 |
Ooo eline sağlık be Ceki. Taban da güzel olmuş hani. Merak ettim yanda duran miğfer kitten mi çıkıyor?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 10:29 |
Ellerine sağlık tabandan sonra bayagı bir hoş olmuş...
|
|
feed the troll
|
|
CErginbas
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 11:58 |
Arkadaşlar beğenmenize sevindim. Kask da kitten çıkıyor. Hatta arzu eden, adamın kafasını kesip yerine kaskı yapıştırabiliyor. :)
|
|
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 10/04/2006 Saat 06:38 |
Eline sağlık Ceki.Nefis görünüyor.
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 10/04/2006 Saat 08:06 |
Orjinalini yazan: CErginbas
arzu eden, adamın kafasını kesip yerine kaskı yapıştırabiliyor. :) Sanırım Amcanın sonu kaskı yerleştirmek isteyen biri tarafından olmuş ihihihhi. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |