Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Canakkale keskin nisanci figur seti | |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Konu: Canakkale keskin nisanci figur seti Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 06:19 |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 06:40 |
Geçenlerde Çanakkkale ziyaretim sırasında da tur rehberimiz yineledi bizim keskein nişancılarımız çok daha başarılı onlardan...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 06:49 |
Ben Avustralya buyukelcisi degilim arkadaslar, sadece boyle bir urun cikmis diye haber vermek istedim. Bizden de bir firma cikip bizimkileri yapar insallah.
|
|
hudaverdi
Üye Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 07:33 |
kurşat arkadaş yeni çıkan bir modeli basit bir şekilde haber vermiş,olayı milliyetçilik yarışına döndürmeye gerek yok arkadaşlar.
çanakkale savaşı ile ilgili pek çok hatıratta iki taraf arasındaki siper mesafesinin 6-7 metreye kadar indiği,çoğu siper hattının günde bir kaç kez el değiştirdiği anlatılır.fakat bir süre sonra iki taraf da saldırılardan sonuş alamayınca arada mesafe bırakarak siperlere yerleşmiş ve pek de burnunu dışarıya çıkarmamaya çalışmış.siperden sipere türkü söylemek ve konserve-bisküit-çay alışverişi büyük ihtimalle bu dönemde yaşanmış.özellilkle noel döneminde ingiliz siperlerinden bazı hediyelerin atıldığı ve karşılık verildiği bilinmekte. vinyetteki elemanlar yazlık elbise ve relax durumdalar,büyük ihtimalle yaz döneminde insanların savaştan sıkılıp,siperin içine yaıp uyuduğu ve burnunu göstermekten çekindiği dönemler...asıl çarpışmaların olduğu dönemlerde onbinler birbirine saldırıyordu,o yüzden sipere şnorkel-periskop vs tertibatı kurup tek tek adam öldürmeye uğraşmazlardı.... |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 08:30 |
yanındada bizim dandik gelibolu filmini veriyolar:)
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 10:49 |
Ben birşey mi kaçırdım? Aradan mesaj mı uçmuş, milliyetçilikle ilgili birşey görmedim, meraktan soruyorum. Ayrıca güzel kit, teşekkürler Kürşad bey.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 10:57 |
Evet kaçırmışın.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |