Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Aldatilmis kadin dioramasi | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 06/04/2006 Saat 17:28 |
Aldatılmış kadının yaptığını ben de daha önce bir yerlerde okumuştum. Tekrar araştırırken bakın ne buldum:
İrlanda'lı bir oto galerisi resmi ters-yüz edip sanki orada satılıyormuş gibi ilan vermiş. Maksat alıcılara bir kere dükkanın telefonunu çevirtmek. Aşağıda da alıntı olarak açıklaması var: Bootnote
Thanks to all those readers who have emailed to express their suspicions about this auction. They're right - the pics are actually of a US BMW (from North Carolina) which were doing the rounds a couple of months back and have been reversed for the Irish market. Why? Well, a couple of you reckon the number given is a car dealers - a nice trick to draw in the punters. Sneaky. |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 12:13 |
abi m3.................. nasil kiydiniz.............
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |