![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki linkte de Track-Link'ten bir Leopard var. Belki işe yarar...
http://www.track-link.net/gallery/4141 |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
teomanK
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
![]() ![]() ![]() |
Sayın Tolga bey, verdiğiniz linki inceledim güzel çalışmalar var. Yapılan diğer modelleri inceleyip örnek almak kişinin gelişmesinde son derece yararlı oluyor.
İlginiz için çok teşekkürler. İyi çalışmalar dileklerimle saygılar. |
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Rica ederim. Sonuçta formun amacı bilgi paylaşımı değil mi ? Bilgi paylaştıkça değerlendiğine göre...
|
|
Back !...
|
|
![]() |
|
robust
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Teoman bey'in ellerine saglik, ilgi ile izliyorum...Bendende ufak bir hatirlatma. Aselsan'in seri uretimine gectigi Volkan stabilize atis-kontrol sistemi iyilestirmesinde sonra Leo-1A1A1'lerin dis gorunuslerinde(ozellikle kule uzerinde) degisiklikler olabilir. Ruzgar olcer, Yeni Termal Kamera Penceresi gibi. Tahminen 1-2 yil icinde butun Leo-1A1A1'lere Volkan sistemi uygulanacak...Referans kisminda Tank'in son halininde islenmesinde fayda olabilir...
Düzenleyen robust |
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Robust, tankin son halinin neye benzeyecegini kimse bilmiyor, Aselsan'in fuarda gosterdigi taretin resimleri disinda referansimiz yok. Hele bir modernizasyon programi baslasin, modelcilik acisindan gerekenleri o zaman tespit edip paylasiriz burada zaten.. Daha Sabra yeni ortaya cikti, ben simdi onu yapmak icin gerekecek seyleri listeliyorum..
|
|
![]() |
|
robust
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Cok buyuk resimler degil ama Volkan iyilestirmesinden sonraki Leo-1A1A1'lerin son halini gosteren resimler var. Ikinci resim ise AUTOCAD cizimi sanirim, kuleye uyugulanan yenilikleri gosteriyor...Kule uzerinde gorduklerim, en arkada ince uzun ruzgar sensoru, arka sagdaki GPS'e ait sari renkli govdeye monteli anten, ortalarda bir yerde periskop'a benzeyen baska bir sensor, onde termal kamera penceresi, ve kule icinde disardan gorumesi zor stabilazyon icin yapilan degisiklikler...
Leo-1A1A1(baska kodlama kullabilirler)son hali: ![]() Kule ve yeniliklerin AUTOCAD goruntusu: ![]() Kaynak: www.aselsan.com.tr Düzenleyen robust |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |