![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
angara gablanı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/04/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/04/2006 Saat 02:30 |
Arkadaşlar AÖF Sınavları bitti ve ben artık özgürüm. Rahat rahat maket yapabileceğim ve ilk maketimde TAMIYA markasının 1/35 lik M41 Walker Bulldog . Her türlü yardıma açığım . Hadi bismilllah.
![]() [IMG] Düzenleyen angara gablanı |
|
![]() |
|
angara gablanı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/04/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
İlk kuleyi inşa etmeyi düşünüyorum . Yavaş yavaş gitmek lazım . Yapıştırıcı olarak Fallerin Super Expert'ini kullanacağım.
|
|
![]() |
|
angara gablanı
![]() ![]() ![]() |
Abiler meketin parçalarını çerçeveden ayırırken bir takım hasarlar oluşmakta . Onları nasıl absrve edebilirim.
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Nasil ayiriyorsunuz?? Yan keski?, Maket bicagi? Yada elle zorlayarak mi??
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: angara gablanı
Abiler meketin parçalarını çerçeveden ayırırken bir takım hasarlar oluşmakta . Onları nasıl absrve edebilirim. Buyrun ! |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: angara gablanı
...ve ilk maketimde TAMIYA markasının 1/35 lik M41 Walker Bulldog . Her türlü yardıma açığım . Onuda buradan yakalım. Diğer oluşabilecek problemlerde burada ! |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Ben çerçeveden ayırma işini 10 yıldır kullandığım spatula şeklinde,keskin tarafı sapına 90 derece dik olan (yani üçgen olmayan) bir excel uç ile yapıyorum.10 yıl nasıl dayandı derseniz,bu bıçağı ince kumlu su zımparasına -çekerek- sürterseniz bileyleniyor.Parçayı,kit çerçevesinden (namıdiğer sprue) bıçağı dik olarak bastırarak ve yinede yarım milimetre kadar pay bırakarak ayırıyorum.Bıçak dik açıyla kesme yaptığı için,kazara parçayı sıyırma riski azdır.Öfke patlamalarına sebep olmaz.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
AÖF Sınavlarınız iyi geçti mi bari?
|
|
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
angara gablanı
![]() ![]() ![]() |
Valla matemetatikten voleyi vurdum . Sanırım 1 yanlışım var. Kamu maliyesi ve iktisat teoriside fena değil ama istatiktikten sanırım çaktım .
|
|
![]() |
|
angara gablanı
![]() ![]() ![]() |
Şey birde yapıştırırken mamlu alev gizleyenine parmak izim çıktı . Onu nasıl halledebilirim .
|
|
![]() |
|
Kesifci
![]() ![]() ![]() |
Puty'i selulozik tinerle inceltip sür,ertesi gün zımparala.
Zamk olarak ne kullanıyorsanız,abartmadan sürmeye çalışın. |
|
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Kesifci
![]() ![]() ![]() |
Laf arasında,Discovery'de ki bir programda,Amerikalı bir tank kolleksiyoncusu,M-41 için "en sevdiğim tanktır" demişti.Bin ve sür-savaş tarzı,çalışkan bir makine.Görünümüde güzel.
|
|
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
angara gablanı
![]() ![]() ![]() |
İşte namluda yaptığım yaramazlık . Keşifçinin söylediklerini dikkate alacağım .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
angara gablanı
![]() ![]() ![]() |
Sanırım bu günlük bukadar yeter. Nede olsa daha acemiyik . Acele etmeye hiç gerek yok dimi .Hata görüyorsanız söyleyin lütfen.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |